Mennyire számítok kövérnek? 165cm vagyok 75kg 16/L
A számok alapján eléggé.
Viszont fotó nélkül csak elképzelésem lehet
Elég duci lehetsz, de ebből még simán lemehetsz normális testtömegre, ha egészségesen ennél és mozognál kicsit.
Legfeljebb 65 kilónak kellene lenned, de legjobb lenne az 55-60kg. Arra figyelj, hogy ne hízz tovább, mert minél kövérebb vagy, annál nehezebb lesz lefogyni, és a bőröd sem fog visszahúzódni. De szerintem a jelenlegi tömegednél még simán vissza fog menni a bőröd, ha lefogysz, nem fog lógni, csak tornázz! És egyél egészségesen! Még fiatal is vagy, ne rontsd el a fiatalságod a kövérséggel.
Ugyanilyen magas vagyok, voltam 50-75 kiló között minden. Legjobban 55-58-al éreztem magam, de 65-ig egészen vékony voltam, formás. Afelett én már nem éreztem jól magam, ducinak láttam magam, nem tetszett. Nem voltam szétfolyósan kövér, csak olyan husi/teltebb.
55 alatt pedig nagyon gebe voltam, kivolt minden csontom. Persze ez sokmindentől függ, csontozat, izomzat, stb, lehet, hogy te ugyanilyen súllyal teljesen másként nézel ki, mint én.
Magamból indulok ki, én is 165 cm vagyok, tinédzser korom óta 52-57 kg között, most 54 kg vagyok - két gyerek után, 36/N.
Így szerintem is kb. 20 kg plusz van rajtad. Ha nagyon hajlamos vagy a hízásra szerintem menj el egy vérvételre, ahol néznek pajzsmirigyet, cukrot, inzulint is, bár az egészséges táplálkozás, mozgás jót tehet bármilyen diagnózis nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!