Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire számítok kövérnek?...

Mennyire számítok kövérnek? 165cm vagyok 75kg 16/L

Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 15 kiló többleted van.
2021. dec. 24. 00:16
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Én 20kg többletet mondok.
2021. dec. 24. 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

A számok alapján eléggé.

Viszont fotó nélkül csak elképzelésem lehet

2021. dec. 24. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég duci lehetsz, de ebből még simán lemehetsz normális testtömegre, ha egészségesen ennél és mozognál kicsit.

Legfeljebb 65 kilónak kellene lenned, de legjobb lenne az 55-60kg. Arra figyelj, hogy ne hízz tovább, mert minél kövérebb vagy, annál nehezebb lesz lefogyni, és a bőröd sem fog visszahúzódni. De szerintem a jelenlegi tömegednél még simán vissza fog menni a bőröd, ha lefogysz, nem fog lógni, csak tornázz! És egyél egészségesen! Még fiatal is vagy, ne rontsd el a fiatalságod a kövérséggel.

2021. dec. 24. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen magas vagyok, voltam 50-75 kiló között minden. Legjobban 55-58-al éreztem magam, de 65-ig egészen vékony voltam, formás. Afelett én már nem éreztem jól magam, ducinak láttam magam, nem tetszett. Nem voltam szétfolyósan kövér, csak olyan husi/teltebb.

55 alatt pedig nagyon gebe voltam, kivolt minden csontom. Persze ez sokmindentől függ, csontozat, izomzat, stb, lehet, hogy te ugyanilyen súllyal teljesen másként nézel ki, mint én.

2021. dec. 25. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Személy szerint 164cm és 51kg vagyok. Magamat nézve minimum 15 kg túlsúly van
2021. dec. 26. 08:41
 7/9 Kaya_ válasza:
53%

Magamból indulok ki, én is 165 cm vagyok, tinédzser korom óta 52-57 kg között, most 54 kg vagyok - két gyerek után, 36/N.

Így szerintem is kb. 20 kg plusz van rajtad. Ha nagyon hajlamos vagy a hízásra szerintem menj el egy vérvételre, ahol néznek pajzsmirigyet, cukrot, inzulint is, bár az egészséges táplálkozás, mozgás jót tehet bármilyen diagnózis nélkül is.

2021. dec. 26. 17:37
 8/9 zyprexaaa válasza:
48%
Lehet, h semennyire. Ha vastag csontod van, max egy kicsit te is vastag vagy. Én most 84 kg vagyok, és 161 cm. Vastag csontom van, mindig mindenki alul saccolja a súlyomat. Persze tudom, h van rajtam felesleg, kb. 20 kg.De kövérnek nem gondolom magam.Én csak a kihízott ruháimat sajnálom, meg talán jobban tudnék mozogni. Ha fogyni szeretnék, csak ezekért szeretnék. Legyen olyan éved és súlyod amilyet szeretnél!Boldog Új Évet kívánok!
2021. dec. 31. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy falubeli barátnőm 164 cm magassággal 54 kg volt 3 gyerek után. 42 éves korában elvált, és hozzáment egy olyan férfihez, aki mellett nyugodt élete van, és imádják egymást. (A kevesebb stressz miatt elkezdett hízni, most 57 éves 162 cm magas és 77 kg. A boldogság hízlal! De ekkora súllyal is jól érzi magát, csak nehezebben mozog, mert a térde feltelt vízzel és nem segít a vízhajtó.)
2022. jan. 1. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!