Tényleg túl sovány vagyok?
Figyelt kérdés
Akármennyit eszem, ennyi a max súlyom. 166 cm, 51 kg. Miért cseszegetnek a nők, hogy nem eszem eleget?
A mellem A kosaras, 85-59-88cm. Mindig teszik rá a megjegyzéseket, pedig nem látszanak a bordáim, a combomon van egy kis felesleg is, és a fenekem minden csak nem lapos. Az a baj, hogy a mellére nem hízom, tehát akármekkora lesz a combom, az marad akkora amekkora most. Amikor pár kilóval kevesebb voltam, akkor is ekkora volt. Aztán nálam kicsivel se szebb lányok beszólnak, hogy nincs mellem. (Valamennyi azért van)
2021. dec. 23. 13:03
11/12 Noren1989 válasza:
#10, nem vagyok ennyire, de vàgod, azok a szàmok....
Ennyi kilóval, centivel konkrétan gebe nők is léteznek, de az fix, h egy tizessel gyengébb körmérettel.
Ha gondolod, dobj egy üzit, megvitatjuk a tapasztalatokat.
12/12 Metionin válasza:
Nem. Szerintem ez pont jó súly, nekem is sokáig ez volt az álomsúlyom de nem jött össze sehogy az a plusz 5 kiló hozzá xD. A kis mell meg alkati dolog, 60-70 kilóval sem feltétlen lenne nagyobb. Az illetők meg, akik megjegyzéseket tesznek rád, biztos csak irigyek vagy nem éri őket elég inger a saját életükben és azért foglalkoznak mások mellével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!