Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Bejon nektek ha egy...

Lányok! Bejon nektek ha egy pasi kondizik?

Figyelt kérdés
Nem arra az izmos kategoriata gondolok, hanem inkabb atlagos allat, pici izommal, amin azért látszik a konditerem.
2021. dec. 19. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Nekem személy szerint nem, a kondisok, mindog csak a kondiról meg az edzésről beszélnek, meg úgy ez az egész nem.
2021. dec. 19. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha agya is van, akkor igen. Ők általában az a kategória, akik ilyen kérdést fel sem tesznek itt.
2021. dec. 19. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Én a “kondizik” szótól tudok falra mászni.

Több, mint 30 éve aktívan sportolok, nőként…

Karatéval kezdtem, majd jöttek labdajátékok, kerékpár, evezős szakágak, úszás, az utóbbi években pedig súlyzós és saját testsúlyos edzések. Nekem ez a “drogom”.

De a konditermekben felvonultatott állatfajoktól rendre kiakadok. Egoista, kéretlen tanácsadó, ordibálós, csajozós, állandóan pofázós, stb, stb. A konditerembe járók csak icipici százaléka jár valóban a testformálás kedvéért oda.

Nekem bejön, ha egy férfi vigyázni akar az egészségére, és a maximumot kihozni a testéből, de az nem, ha csak a látszat kedvéért jár le a terembe

2021. dec. 19. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit izmos az lehet szexi, de az izomagyak nem jönnek be
2021. dec. 20. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Én nő vagyok,járok konditerembe és nekem bejön.
2021. dec. 20. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze. Én is kondizok, ez nálam ezért is alap elvárás, vagy legalábbis sportoljon valami olyat, ami látszik is rajta(pl. vízilabda), ne csak futni járjon, mert az semmi izmot nem csinál.
2021. dec. 20. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!