Mire buknak a nok? Ferfi oltozkodeseben mi a nyero?
Figyelt kérdés
en azt hiszem a kerdesben benne van a lenyeg. :)
2008. dec. 14. 10:59
1/8 anonim válasza:
Legyen tiszta, ápolt, és ne úgy nézzen ki, mintha a tehén szájából húzta volna ki a ruhát, legyen kultúráltan felöltözve.
Én nem bukom az ilyen-olyan márkás, szipi-szupi bőrszerkós...stb pasikra. Bőven elég, ha átlagosan felöltözik. NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT, maximum csak javít a kinézetén!
2008. dec. 14. 11:46
2/8 anonim válasza:
Nekem nőként tetszik az elegáns öltözet, de ugyanúgy a soprtos is. Számomra az a lényeg, hogy rendezett, tiszta legyen a férfi és passzoljon a stílusához, egyéniségéhez az öltözete. Nem érdekel, milyen márka, vagy mennyi értékben van rajta a ruha. Az összhang a fontos, és leginkább a belső értékek, de itt nem a belsőről szólt a kérdés.:)
2008. dec. 14. 11:53
3/8 anonim válasza:
én oda vagyok olyanokért,akik olyan jó vastag és hip hop-os cipzáros felsőbe vannak hjuuj.. :) am én nem hallgatok hip hop-ot,de rapp-et,ezért is fura :D
2008. dec. 14. 12:45
4/8 anonim válasza:
mármint rapp-et sem hallgatok, bocsi
2008. dec. 14. 12:46
5/8 anonim válasza:
Imàdom,ha valakin farmer,tiszta cipö,és kicsit szükebb polo van:)
Na de nem kell ahhoz agyon gyurtnak lenni.
Pàromon imàdom amikor sport ruhàban van tetötöl talpig,neki az àll jol.
2008. dec. 14. 12:55
6/8 anonim válasza:
Hát igen, legfontosabb a tisztaság, ápoltság, "viseljen" parfümöt...hmmmm :) Tudom, hogy ez nem az öltözködéshez tartozik de egy félhosszú hajú, hajpánttal hátrafogott fiúúért....sok mindent megtennék:P Nem azt mondom, hogy engem érdekel, h 10 ezerért vagy 100 ezerért vette a cipőjét, de azért fontos, h a fiúnak legyen stílusa, és stílust nem biztos, h a kínaiból meg a piacról meg a turkálóból lehet szerezni, persze nem azt mondom, hogy akinek márkás cuccai vannak annak minden esetben van stílusa, de valahogy nagyobb százalékban ismerek ilyen eseteket:)
2008. dec. 14. 15:13
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, tudod-e ki az a Brian Kinney XD A Fiúk a klubból c. sorozatban ő volt az egyik főszereplő. Tudom, hogy meleg pasit játszott, de az most nem lényeg. Nagyon jó cuccai voltak, legtöbb ember szerint extraszexi volt ;)
Am szerintem elegáns cipő, vagy ha semmiképpen nem akarsz azt akkor valami jó féle focis sportcipő. Farmernadrágok vannak feketében is stb. Elegáns nadrág. Aztán fekete ing az nagyon tuti, vagy különböző ingek.
De ez sok dologtól függ, másképp öltözik pl. egy focista egy személyi edző egy ügyintéző, egy cég tulajdonosa stb.
Nem mindegy, hogy a miniszterelnök vagy egy iskolás fiú :DDD
2008. dec. 15. 02:25
8/8 anonim válasza:
ja még annyit, hogy ha beírod a googleba h Brian Kinney és megnézed a képeket amiket kiad ne ijedj meg :DDD ahogy most én tettem. :P a sorozatban mindig tutin nézett ki a googleban legtöbb kép egyéb kép nem a filmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!