Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A dezodort testre, vagy...

A dezodort testre, vagy ruhàra szoktàk fújni?

Figyelt kérdés
Bocs a h.lye kèrdèsèrt, mèg sosem hasznàltam. Reklàmokban testre fújtàk, de akkor mièrt van olyan amelyik nem hagy foltot a ruhàn?
2021. dec. 17. 07:56
1 2
 1/12 subrette ***** válasza:
100%
Testre szokták fújni. Azért írják rá, hogy nem hagy nyomot a ruhán, ha a testről rákerül a ruhára, amit nehéz elkerülni.
2021. dec. 17. 08:03
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2021. dec. 17. 08:08
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Honaljra erdemes, ahol a legjobban budosodsz. (Alolra ne fujj, mert irritalni fogja! 😳)
2021. dec. 17. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mért, a ruhád izzad? Régen rossz, ha már a ruháig eljut a szag!
2021. dec. 17. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen bőrre, hiszen az izzad.
2021. dec. 17. 10:12
 6/12 A kérdező kommentje:

okè, írtam, hogy mèg nem haszn1ltam dezodort. Tudom ez az èn szegènysègi bizonyítvànyom, bàr mèg fiatal vagyok.

4#nem a ruhàm nem izzad, ahogy írtam megzavart az, hogy "nem hagy foltot" amiből arra gondoltam, ha ruhàra fújod akkor, nem lesz foltos.

Alolra az melyik testrèsz? mert olyanom nincs... (sejtem mire gondolsz)

2021. dec. 17. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A bőrödre veszed fel a ruhát. :) A dezodort ha magadra fújod/kened, az még nedves lehet egy ideig, mikor felveszed a pólód (illetve sokan eleve már a ruhával magukon használják), így hagyhat foltot.

2021. dec. 17. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Anyukádat vagy apukádat se láttad soha dezodort használni??? Ilyen a világon nincs! Eszedbe se jut, hogy tőlük kérdezz meg ilyen borzasztó hétköznapi dolgot láthatatlan idegenek helyett???
2021. dec. 17. 10:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Anyu kórhàzban van, apu meg dolgoznia kell. Nagyszüleim pedig dèl környèkèn jönnek. Aputeg akartam kèrdezni, de sajna elaludtam, így lemaradtam erről. de akkor èn kèrek elnèzèst, hogy mertem kèrdezni.
2021. dec. 17. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Hány éves vagy?Én már óvodás koromban tudtam, hogy a dezodort hónaljra kell fújni, pedig az még a 90-es években volt...

Nem ciki kérdezni ha nem tudsz valamit, csak fura, hogy elég idős vagy az internetezéshez, ezt meg nem tudod.

2021. dec. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!