Használok parfümöt rendszeresen. Dezodorból, csak stiftet, vagy golyósat használok, annak meg annyira nincs illata.
2021. okt. 17. 17:18
2/10 anonim válasza:
Mindig befújom magam amikor hosszabb időre kimegyek a házból (tehát nem a sarki boltba :D)
2021. okt. 17. 17:40
3/10 anonim válasza:
Hogyne! Szeretem ha jó illatom van, taszít a testszag.
Dezodort csak hétvégén használok.
F.41
2021. okt. 18. 08:46
4/10 anonim válasza:
eau de toilette-et használok, szerintem egy férfinek nem áll jól a parfüm töménysége. Mármint az igazi parfümé nem az olcsó vackoké amire azt írják.
2021. okt. 18. 16:31
5/10 anonim válasza:
3-as, testszag = beizzadás. Engem is taszít, de ne keverjük a kettőt, az ember spontán nem lesz büdös.
Részemről: igen, használok, 3 havonta 1 fújást kb.
Inkább arra figyelek, hogy ne legyek testszagos, és akkor nem kell mit elnyomnom. Illatozzanak a nők.
2021. okt. 20. 05:08
6/10 anonim válasza:
5!
3-as vagyok.
Ismersz? Érezted a szagomat?
2021. okt. 20. 08:16
7/10 anonim válasza:
A parfüm nem arra van, hogy elnyomjad a testszagod, arra a dezodort készítik. Parfümök csak konkrétan arra vannak, hogy illatod legyen. Azt rakod magadra amikor tiszta vagy és mész valahova. Edzés után raksz magadra dezodort. Ha parfümöt raksz az alapból izzadt, büdös testedre, akkor majdnem rosszabb lesz az eredmény mintha csak büdösen maradtál volna :)
2021. okt. 20. 08:41
8/10 anonim válasza:
A parfüm nem arra van, hogy elnyomjad a testszagod, arra a dezodort készítik.
Nem. A dezodor a megelőzésére szolgál. Ha már megizzadt valaki, akkor zuhanyozni kell. Ha nem megoldható, nyilván el lehet nyomni dezodorral, de ahogy a parfüm nem való izzadt testre, úgy a dezodor sem. (A dezodort is a bőrre kell fújni/kenni, nem a nedves, zsíros filmrétegre, ami az izzadás miatt keletkezett a bőrön.)
2021. okt. 20. 10:31
9/10 anonim válasza:
Akkor azt rosszul tudtam, köszi a felvilágosítást :) Én magam dezodort sose használtam, csak azt látom mindig, hogy edzés után fújták magukat, meg dörzsölték a golyósokat magukhoz a srácok, szóval ezt a következtetést vontam le :D
2021. okt. 20. 13:46
10/10 anonim válasza:
Mert lusták zuhanyozni. :) Én is a konditermet akartam példaként felhozni. Elég elemezni a szót: izzadásGÁTLÓ. Nem izzadás semlegesítő, vagy ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!