Nőiesebb/lányosabb fiúk ti milyen parfümöt használtok?
Nem tudom már milyet vegyek, nőit nem vehetek, mert túl ömlengős, édes.
A férfi parfümök közül pedig a legtöbb túl erős és nem olyan friss, merész, modern illat hanem mint amilyet pl. apám használ :)
Unisex illatokat meg alig találni... meg ha bemegyek egy parfümériába nem tudom végigszagolgatni az összeset.
Ti milyet használtok, nektek melyik illatok tetszenek?
Mexx Ice touch. 1 éve használom,bejött.;)
Nyugodtam próbálj végig minden illatot,vagy kérj segitséget az eladóktól,azért vannak ott.
Jó szimatolást!:)
Köszi, ezt a Mexx-et kipróbálom :) Amúgy is szeretem a márkát :))
Én örülök ha inkább nem jönnek oda az eladók, mert amilyenek nálunk vannak... nem hogy segít, hátráltat :D :)
de különben teljesen igazad van ;)
19:13 köszi, ezt már egy barátom is ajánlotta, úgy érzem ki kell próbálnom ezt is ennyi ajánlás után :)
Lehet még írni emberek, szeretem olvasgatni a válaszokat :D
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm!
Hát, leírnám én csak szerintem az még soká lesz :))
Egyelőre nem hiszem, hogy nagyon tudok költekezni, csak múltkor gondoltam kiírom a kérdést, így mire oda jutok biztosan érkeznek válaszok :D
Szerintem kis listával megyek a parfümériába és sorban kérem majd a parfümöket megillatozni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!