Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az alkalom szerintetek?...

Milyen az alkalom szerintetek? Sportos, átlagos, vagy inkább még mindig formátlan?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt túlsúlyos voltam, és sajnos még mindig nem tudtam legyőzni az önértékelési problémáimat, belül még ugyanaz a duci csaj vagyok.

Tudom, hogy a súlyommal nincs már gond, de minden nap másképp látom magamat, kíváncsi lennék mások véleményre, mit gondoltok?

[link]

2021. dec. 6. 09:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nem számítottam rá, hogy ennyire pozitív visszajelzéseket fogok kapni.

Tényleg nem vagyok 60 kg, de sokkal de 10 cm-el alacsonyabb is vagyok annál, amire tippeltél. Mellé pedig kb 53-54 kg.

Kb 70 kg lehettem, amikor a legnehezebb voltam, de azóta szerencsére nagyon megszerettem a sportolást, már elképzelhetetlen lenne mozgás nélkül az életem.

2021. dec. 6. 18:07
 12/16 A kérdező kommentje:

*Tényleg nem vagyok 60 kg, de 10 cm-el alacsonyabb is vagyok...

Ne haragudjatok, én is utálom, ha valaki hibásan ír, fáradok. :D

2021. dec. 6. 18:10
 13/16 anonim válasza:
64%
Nagyon szép formás, sportos tested van szerintem
2021. dec. 6. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Most már csak egy jóképű barna gyerek kéne melléd, aki helyrehozza az önértékelésedet :D Jól nézel ki, szívesen motoroznék veled ;)
2021. dec. 6. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező minden elismerésem a Tiéd! Nagyon csinos,sportos alakod van!

41/F

2021. dec. 6. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Én nő vagyok, de szerintem is csinos ☺️ Nem tudsz esetleg gyakorlatokat vagy videókat javasolni?
2022. febr. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!