Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Notino.hu vélemények? Valódik...

Notino.hu vélemények? Valódik az ott találhazó parfümök, vagy utánzatok????

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 19:20
1 2
 1/12 qkker1 ***** válasza:
74%
Valódiak.
2021. nov. 28. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Mostanában fb-s csoportokban többen arra panaszkodnak, hogy hamisak a termékeik.
2021. nov. 28. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Milyen csoportokban és hogy derült ez ki?
2021. nov. 29. 02:30
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Pl hajapolosban, hogy kamu az olaplex vagy híg volt a redken.
2021. nov. 29. 06:22
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Engedd el, mikor Douglasban dolgoztam, ott is jöttek panaszkodni, hogy hamisítvány a parfüm amit vettek nálunk. Nyilván, a hivatalos forgalmazótól hamisítványt kaptunk...

Eredeti a Notino is.

2021. nov. 30. 13:12
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Én is làttam több ilyen posztot, írtak panaszt talán Guccinak, hogy mi változott,gyorsan elillan az illat,s azt vàlaszolták, hogy a Notino nem hiv.partnerük, így sajnos semmi felelősséget nem vàllalnak azért,amit ott eladnak. most pontozhattok le engem is :D
2021. dec. 8. 23:29
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Érdemes elolvasni

Én egyszer szaladtám rá, soha többé onnan semmit

2021. dec. 8. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
a másik, hogy sok parfümnek gyárilag változtatják folyamatosan az összetevőjét, tehát lehet volt neked 3 évről visszamenőleg parfümöd, és az új gyengébbnek tűnik, mivel változtattak rajta gyárilag. Először felfuttatnak egy illatpot, és próbálnak róla annyi bőrt lehúzni, amennyi lehetséges
2021. dec. 18. 08:53
 9/12 anonim válasza:
71%
Szia! Sok per van ellenük, mert a parfümök gyakran HAMISAK. Hajápolókból a drágábbak, mint a Redken, Olaplex , Kerastase sokszor hamisítvàny. Személyes tapasztalatom is van hamis parfümről…Minden hozzászólásomat, értékelésem törlik. Nem érdemes onnan vásárolni. Régiek vagy hamisak ….
2022. jan. 27. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
A notinnyó egy greymarket retailer, ami azt jelenti, hogy amit ott veszel jó eséllyel nem az amit itthon árulnak, hanem valami harmadik világban árult felhígított verzió, azért olcsóbb mint egy hivatalos forgalmazónál. Plusz sok sérült terméket árulnak és fel sincs tüntetve hogy pl repedt az üveg és folyik és persze a greymarket jellegéből adódóan rászaladhatnak hamisítványokra is. Szóval nem biztos hogy hamis amit onnan kapsz attól mert nem olyan a szaga mint a DM-ben de nem is kizárható, hogy hamisítványt kaptál.
2022. jan. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!