Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Úgy tűnik Gyöngyösön fogok...

Úgy tűnik Gyöngyösön fogok dolgozni, Viszont nem ismerem a helyet. Hallottam róla hogy "Elvetemült romàkkal" van tele. Főleg a Nagybuszmegàlló rèszèn.. Kinek mi a vèlemènye erről?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy ez nem okoz különösebb gondot. Számtalanszor szálltam ott buszra, nem tűnt fel, hogy gond lenne ott bárkivel.
2021. szept. 3. 12:46
 2/4 anonim válasza:
Ne lóbáld a nagybuszmegállóban a húszezreseket és nem lesz semmi baj.
2021. szept. 3. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 2-es tanácsa a világ bármely közterületére igaz. Egyébként az ottani buszállomás nem túl polkorrekt neve helybeli forrásaim szerint a “parasztelosztó”.
2021. szept. 4. 06:28
 4/4 anonim válasza:

Kb mindenhol parasztelosztó a buszállomás. Pécsen tuti mert mindig beszéltük haverokkal még középsuli alatt, hogy majd ütközünk a paraszton.

Gyöngyösön viszont nem hallottam még. A romák ebben a városban nem elvetemültek. Csak rondák és büdösek. Mindig van nagyon kemény arc belőlük, de csak falkában ágy az arc. Nyomorék az összes. Nem kell parázni. Mindig van közteres a buszállomáson.

2022. jan. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!