Srácok, nektek bejön ez a nő így vagy előtte volt jobb?
Kicsit régebben olvastam róla, most előkerült. Egy ukrán nőről van szó, aki átplasztikáztatta magát.
Az igaz, hogy feltöltötték a száját, botoxot kapott a homlokába, de új orcákat is kért.
Méghozzá ő akart lenni a világ legnagyobb orcájú nője.
Állítása szerint ő azelőtt egy ''szürke'' kisegér volt, akit nem vett észre senki, de mióta átműtette magát, sokkal nagyobb figyelmet kap a férfiaktól és nagy sikere van, nem győzi megosztani instán a képeit.
Nem is tudom, azt értem ha valaki elégedetlen, és változtat 1-2 dolgot, de az eredmény szép és természetes, ez a nő szetintem túlzásba vitte.
Láttam róla előtte-utána képeket, és szerintem nem volt csúnya nő, jobb volt véleményem szerint.
Némelyik előtte képen egészen helyes.
Elég lett volna szerintem egy kis smink, így el van torzulva az arca, természetellenes.
Én nem tudom, így miért jön be a pasiknak (ahogy állítja), az alakja jó (bár műmelle van), de az a fej......
Amúgy Anasztázia Pokrescsukról van szó, talán valaki hallot már róla.
Képek:
Előtte:
Most:
Előtte-utána képek:
Ti mit gondoltok? Nektek bejön így is? Vagy előtte volt jobb?
Vagy a teste miatt eltekintetek a fejétől ha a feje nem tetszik nektek vagy semmiképpen sem akármilyen jó alakja van?
Ja, és még nagyobb, legalább kétszer akkora orcákat akar.
Ez az érdeklődés már tuti inkább katasztrófa turizmus a az emberek nagy részének.
Nyilván van egy pár szintén beteges rajongója, aki a saját body dysmorphiáját hergeli a képeivel
És igen, van pár pasi akinek direkt az ilyen beteges csajokra áll fel, lásd pl Eugenia Cooney rajongótábora, ott is van valaki aki azért fizet, hogy emelgessen negéz cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!