Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok, nektek bejön ez a nő...

Srácok, nektek bejön ez a nő így vagy előtte volt jobb?

Figyelt kérdés

Kicsit régebben olvastam róla, most előkerült. Egy ukrán nőről van szó, aki átplasztikáztatta magát.

Az igaz, hogy feltöltötték a száját, botoxot kapott a homlokába, de új orcákat is kért.

Méghozzá ő akart lenni a világ legnagyobb orcájú nője.

Állítása szerint ő azelőtt egy ''szürke'' kisegér volt, akit nem vett észre senki, de mióta átműtette magát, sokkal nagyobb figyelmet kap a férfiaktól és nagy sikere van, nem győzi megosztani instán a képeit.

Nem is tudom, azt értem ha valaki elégedetlen, és változtat 1-2 dolgot, de az eredmény szép és természetes, ez a nő szetintem túlzásba vitte.

Láttam róla előtte-utána képeket, és szerintem nem volt csúnya nő, jobb volt véleményem szerint.

Némelyik előtte képen egészen helyes.

Elég lett volna szerintem egy kis smink, így el van torzulva az arca, természetellenes.

Én nem tudom, így miért jön be a pasiknak (ahogy állítja), az alakja jó (bár műmelle van), de az a fej......

Amúgy Anasztázia Pokrescsukról van szó, talán valaki hallot már róla.

Képek:

Előtte:

[link]

[link]

Most:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Előtte-utána képek:

[link]

[link]

[link]

Ti mit gondoltok? Nektek bejön így is? Vagy előtte volt jobb?

Vagy a teste miatt eltekintetek a fejétől ha a feje nem tetszik nektek vagy semmiképpen sem akármilyen jó alakja van?

Ja, és még nagyobb, legalább kétszer akkora orcákat akar.

#szex #plasztika #csinos #ukrán #orca #Anastasia Pokreshchuk
2021. nov. 13. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Én a kérdés mögött a kérdezőre lennék kiváncsi. Kiváncsi lennék, hogy mi van a háttérben a fejében.
2021. nov. 13. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Nyilvánvalóan jobban nézett ki előtte, de nem csak a mentális betegek csináltatnak plasztikát. Van ismerősöm, aki gyönyörű lett, miután lekapták a karvaly orrát és lelézerezték a sebhelyeit. Én alapvetően elfogadom a plasztikát és egy szinten kezelem a sporttal vagy a fogyással: ha észnél vagy és tudod, hogy lesz egy pont, ahol azt mondod, hogy na most jó vagyok, akkor csináld nyugodtan... Fogat is csináltat magának az ember, pedig az sem természetes, ha mű, mégis jobb (esztétikailag is). Azért van a modern technológia, hogy ne éljünk egy olyan testben, amit nem bírunk elfogadni és csak egy kicsi kellene ahhoz, hogy elfogadjuk.

Inkább, minthogy sminkkel rajzolj magadnak valamit, ami alatt te vagy. De igazából az is azon múlik, mennyire torz agyilag a viselője.

A plasztikát szeretik mutogatni és elítélni sokan, miközben olyan krémeket és kütyüket vesznek, amiket egyértelműen plasztikai műtétek előtte-utána képeivel reklámozzák és nyilvánvaló, hogy még egy olyan termék sem képes megváltani a világot, amiben valóban van hatóanyag, nemhogy az a lötty. De a plasztikát el kell ítélni... Nos, szerintem nem. Ennyi erővel ítéljük el a diétát az anorexiásokra hivatkozva. Ugyanannyi értelme van.

2021. nov. 13. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

12.

A gond az, hogy nagyon kevesen használják ezt jól. A többségnél inkább agyi problémák vannak és annak kb. ez lesz az eredménye, amit a képeken láthattunk.

Ritka az amikor valakinek tényleg van egy rosszabb külsejű szerve és azt szépen átműtteti és onnantól éli vidáman az életet. Van ilyen, de mindegyikre jut 2-3 feltűnősködő bohóc, lufiszájjal, aránytalanul léggömbszerű mellekkel vagy szétszteroidozott mű-izmokkal.

A másik gond, hogy ezek műtétek drágák, így sokan "olcsóbb" megoldást keresnek, tehát pl. elmennek a Kajmán-szigetekre ezt elvégeztetni, ahol "occsó", de semmilyen garancia nincs.

Meg az indíttatás sem mindegy. Egy ronda orrot átszabatni - egészséges. A "legnagyobb orcát akarom a világon" - nem az. Ahogy az anime-szemek, Popey-kar, delfin-ember külső meg a többi baromság sem az.

2021. nov. 13. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13

Csak azért hiszed ezt, mert aki jól használja, azon észre sem veszed. Sógorom plasztikai sebész, a legtöbb nő, aki hozzá fordult, teljesen átlagos, normális nő, aprócska hibákkal, amiknek a korrekciója nekik nagy dolog igazán. Ha nem tudnám, hogy műtötték, ránézésre nem mondanám meg. Így is szokott képeket mutatni, mielőtt felteszi az oldalára őket, hogy tippeljük meg, kin mit csinált. Felét észre sem veszem.

Nem csak a baltára műttetett arc meg a rommá baszott ánusz száj létezik. Anyajegyek, orr-görbületek, ilyenolyan szálbevarrás, minimális hialuronos töltések, minimális botox... Egyiket sem mondanám meg, ha csak az utána képet látom. Lehet azért, mert nem sufnis munka, de rengeteg ember plasztikáztat mások számára észrevétlenül.

2021. nov. 13. 14:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez a nő már a mentális betegség kategória, ez body dysmorphia és kezelni kell, mert csak rosszabb lesz.

Oké, a leírás mondjuk tényleg illik, pl Bella Hadidra aki mondjuk tök átlag csaj volt és szépre lett műtve.

[link]

2021. nov. 13. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

14.

Jó, ez így csalás, az aprócska dolgok nem igazán számottevőek. Nekem is lett leszedve anyajegyem, mert egyrészt nagyobb volt, mint kellett volna, másrészt nem volt jó helyen. Ez is plasztikának számít? Egy húszas volt összesen és az egész nem tartott egy óráig és nem is "fájt" vagy ilyesmi.

Az ilyesmit én nem tekintem plasztikának. Az plasztika, ahol be is kerül valami "plusz" a bőr alá, implantátumok, illetve még az ilyen "bőrfelvarrások" esetleg.

2021. nov. 13. 14:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Gusztustalan ronda szörnyeteg lett, nem is értem a kérdést. Kinek jönne be így ez a nő?
2021. nov. 13. 14:34
 18/23 anonim ***** válasza:

16, lehet ez pl a bőr alatti zsírszövet leszedése is, ami traumatikus, drága de nem kell hozzá vagdosni.

Meg sokszor pl a csontot, porcot faragják, de akár pár millinéter is sokat dob.

De mint mondták itt már többen, egy jó sebész munkája nem feltűnő, általában több lépésben jutnak emberek el drasztikusabb eredményekig.

Az a sok kicsi összeadódik.

2021. nov. 13. 14:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
fujj hát persze hogy elötte ez nem is kérdés
2021. nov. 13. 15:05
 20/23 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszoljatok légyszí (akinek nem inge ne vegye magára), ne a kérdéskiírót minősítsétek.

Ez egy olyan oldal, ahova kérdéseket lehet kiírni, láttam sokkal hülyébb vagy nyilvánvalóan troll kérdést amihez komolyan hozzászóltak és senki nem kifogásolta azt aki kiírta.

Én írtam is kérdésemben, hogy nem ítélem el a plasztikát ha mértékkel veszik igénybe és szép az eredmény, de amit ez a nő művel az sok.

Mikor megláttam én is arra gondoltam milyen ronda szörnyszülött lett, kinek tetszik?? Mikor is némelyik előtte képén egész szép egy kis sminkkel.

Mégis bizonygatta cikkben hogy így a mostani állapotában sokkal nagyobb sikere van a férfiaknál.

Le voltam döbbenve, íííígy????

Hallottam már furcsa ízlésről, egyes pasiknak már mindegy, már mindenre feláll nekik, de ez tényleg már....Túlzás.

Én is azt gondolnám az ilyen a legtöbb pasinak nem jön be, mégis van piaca, különben nem csinálnák.

Nem lenne instájuk, se sok képmegosztás, like-ok, dicsérő kommentek. Nyilván kap sok pozitív megerősítést.

Sok pasi bizonygatja, neki nem jönnek be a műnők, mégis nemcsak itteni de sok külföldi felfújt lufi mellű, kacsaszájú nő bizonygatja, mennyire odáig vannak értük a pasik.

Aztán felnézek az oldalukra, és látom tényleg ezer like és ömlengő kommentek pasiktól.

Tudni szerettem volna az okát, kíváncsi voltam akár ez a nő bárkinek bejön-e és miért.

És nem irigységből, nem akarok így kinézni, tudni szerettem volna miért van erre mégis kereslet ha szinte mindenki bizonygatja hogy fúúúúj műanyag.

2021. nov. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!