Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, srácok, nektek bejön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, srácok, nektek bejön a póthaj, mennyire tetszik egy nőn?

Figyelt kérdés

Tudom a fiúk nagy része szereti a hosszú hajat. De mennyire hosszú hajat? És csak a természeteset, vagy akár azt is ha hajhosszabbítással lett olyan hosszú?

Melyik a jobb, a sűrű, dús, erős, egészséges haj de csak vállig vagy mellig érő, vagy pedig a derékig, vagy fenékig érő haj de a hajhosszabbítás miatt ilyen hosszú?

Érdemes a mellig érő hajból fenékig vagy derékig érőt csináltatni, tetszik nektek fiúknak, vagy a mellig illetve vállig érő is jó?

(Van aki hiába ápolja, vágatja, sose nő meg derékig....Ez genetika is).

Köszi előre is választ!

25/L

2020. aug. 28. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Nekem bejönne
2020. aug. 28. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem minden mű dolog taszító
2020. aug. 28. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként ilyenkor nem ciki arra gondolni hogy pl egy szegény ázsiai kislány haját simogatod?
2020. aug. 28. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire nem jön be.
2020. aug. 28. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Csak a természetes, semmi mű, semmi pót, semmi smink.

F28

2020. aug. 28. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem jön be
2020. aug. 28. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!