Amelyik lánynak lapos hasa van, az miért mutogattja az instán, hogy nincs mit ennie?
trollkodik csak, ennyire nem lehet ostoba.
ehezes nelkul is lehet valakinek lapos hasa, ha edz es/vagy olyan a genetikja. es igen, irigy vagy, a hozzad hasonlo idiotak azok, akik imadnak mutogatni magukat, ha jol neznenek ki, de mivel ocsmanyak, ezert egyszerubb nekik leszolni azokat, akik csinosak es mutogatjak magukat. nojj fel.
Törölted az Instádat, mégis azon pörögsz, hogy ott mi van, ki milyen képet tesz fel... :D
Ez kicsit így visszás, nem?
Én pl. genetikailag is vékony vagyok. Középiskolásként egyáltalán nem figyeltem arra, miket, mikor, hogyan eszem.
Reggelire kakaós csiga, vagy egyéb péksütemény, mellé cukorral, öntettel és tejszínhabbal megbolondított "kávé". Ebédre valamilyen egészségtelen étel a barátnőkkel, vagy otthon egy tábla csoki, chips stb. Mindig nassoltam valamit, akár kesudiót, mandulát, csokis epret, tehát véletlenül sem gyümölcsöt, vagy zöldséget valamilyen mártogatóssal. Mások ilyen étrend mellett 100 kg-ra híznak, én 52-53 fölé sosem mentem és még a hasam is lapos volt, a méretem mindig az XS-S között van.
Nem éhezem, minőségi, egészséges ételeket eszek (ma már figyelek erre). Nem fogok csadorba bújni azért, mert Kiss Juliska a képernyő mögül irigykedik.
Nekem is pontosan ilyen a testem. Világ életemben vékony voltam, akkor is, mikor egyik nap pizzát ettem, másik nap hamburgert, este egy tábla csokit…soha nem voltam 50 kg felett. Ma már én is odafigyelek, hogy egészségesen étkezzek és kondizok is, de a kövér emberek nem tudják elhinni, hogy mi nem hánytatjuk meg éheztetjük magunkat azért, hogy így nézzünk ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
A kérdezőt nagyon izgatja ez az "instatéma" :D
Igen, azt mindenki tudja, hogy a közösségi médiában az emberek 99%-a próbálja a szépet, a jót mutatni.
De könyörgöm, ha valaki vékony, mit csináljon? Bújjon el?
Arra mindenki felhördül, ha a teltebb embereket bántják, vagy megjegyeznek rájuk valamit, ezzel szemben ha a vékony emberek vannak kipécézve, az vicces és semmi gondot nem jelent. Ugyanúgy body shaming mind a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!