Amelyik lánynak lapos hasa van, az miért mutogattja az instán, hogy nincs mit ennie?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 08:53
11/29 anonim válasza:
Valóban tele az insta csinos,vékony lányokkal,akik büszkék a testükre,pl én. Hidd el,senki sem éhezik,de te ezt tudod jól,csak provokálsz.
12/29 anonim válasza:
A beteg az te vagy, mert a túlsúly egészségtelen.
13/29 anonim válasza:
A lapos has nem hiszem, hogy betegségnek a jele, sőt ellenkezőleg...
Amikor még használtam az instát engem is érdekelt a jelenség én is megnéztem pár profilt, többnyire délamerikai lányokat, és millió szebbnél szebb lány van aki "instamodell" szeretne lenni, mert onnan már gondolom nincs sok, hogy egy pénzes csávó aki egzotikus lányokra vágyik felszedje őket...
Hogy itt magyarországon mit akarnak vele elérni, nem tudom🤷♂️, valószínüleg csodálatot várnak a követőktől ami jót tesz az önértékelésüknek vagy nem tudom...
14/29 anonim válasza:
Csak elárulom hogy úgyis lehet valakinek lapos hasa ha nem éhezik. Rendszeres testmozgas a titka és egészséges életmód, kalorideficit, plusz genetika. Pont hogy az az egészségtelen akinek sok hasi zsírja van. Rengeteg betegséget okoz.
15/29 A kérdező kommentje:
Hát, mindegy. Mindenesetre köszönöm a válaszokat. Még azoknak is, akik érthetetlenek voltak :-) Jó lenne ha a világ nem lenne ilyen beteg, mert ezzel rossz példát mutatnak sokaknak. Én például saját döntésemen alapulva töröltem az instát, mert rossz hatással volt rám. Ez az oldal sem külömb sajnos. Tele van rosszindulatú, gyülölködő emberekkel. Ilyen divat izékkel, amiknek semmi értelme sincs, és konkrétan annak sem, hogy direkt nem eszik. Én inkább a tanulással foglalkozom, és megpróbálom kizárni ezeket a borzalmas dolgokat.
2021. nov. 12. 10:08
16/29 anonim válasza:
Itt te vagy az érthetetlen, mert nem bírod felfogni hogy akinek lapos a hasa nem azért lapos mert direkt nem eszik...
17/29 anonim válasza:
Te amúgy olvasod is a kommenteket, vagy huszadjára is le fogod írni a hülyeségedet?
18/29 anonim válasza:
Amúgy az, aki sokadjára sem ért meg valamit, nem érthetetlen, hanem értetlen*.
19/29 anonim válasza:
A legtöbb embernek tényleg nincs pénze kajára! Megfulladnak az irigységtől, ha leírom, hogy havonta mennyit költök kajára. Összesen nem keresnek annyit :D És megmagyarázzák, hogy havi 40-60 ezerből egészségesen étkeznek. Ja. egészségesen éheznek, fogalmazzunk úgy!
20/29 anonim válasza:
14-es vagyok. Nyilván aki instán sokat posztol az megültközik azzal amit írtam fent, de nem bántásból mondtam és nem is azokra értettem akik aktívan posztolnak képeket, hanem arra a kategóriára aki ki van éhezve a figyelemre és azért csinálja. Nem érdekel ez a magyar instakultúra sem, sokat nem tudok róla, de gondolom mindenhol vannak figyelemre éhes emberek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!