Nők! Az lehetséges hogy A-s a mellem de csak B kosár jó rá?
Persze, mert az átlag felnőtt nőnek 70-75-ös háta van (azaz XS-S-es méretű ruhákat hord). Ja nem. Az egyik legkövérebb nemzet vagyunk, de ezt leszámítva is egy 28-as körméret egyáltalán milyen felnőtt nőre menne rá? 70 (34) az XS, 65 (32) az XXS, 60 (30, ezt már csak gyerekosztályokon árulják) 3XS, a 28-as méret meg 55(!)-nek, azaz 4XS-nek felelne meg. Ilyen kicsi ruhákat, melltartókat max sovány törpenövésű vagy súlyos anorexiából gyógyuló nők hordanak meg persze a gyerekek, vékonyka kamaszok. De nekik meg nincs F meg G kosaras mellük, ne beszéljünk már hülyeségeket.
D kosár lehet az átlag, de baromira nem a tinik, hanem a (többször) szült, erősen túlsúlyos középkorú asszonyok között és marhára nem 75-ös, hanem inkább 90-es háthoz.
75-ös, azaz S-es méretű nő mellesleg hogy a fenébe hordana már 90-es, vagyis kb L-XL-es melltartót? Hát kiesne belőle, tök mindegy, hogy A vagy F kosara van mellé, hordhatatlan lenne neki.
A 11-es válasza most meglepett. Kalkulátor alapján nekem 80H-s mellem van, mivel nagy a különbség a mell- és a mell alatti körméret közt (olyan 20 centi, de már rég mértem).
Azt hittem a kalkulátor rossz, mivel egyébként 80C-s melltartót hordok. Lehet ezért nem kényelmes egyik merevítős melltartó sem, évek óta braletteket hordok, vagy hagyományos melltartó fazont, de merevítő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!