Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Az lehetséges hogy A-s a...

Nők! Az lehetséges hogy A-s a mellem de csak B kosár jó rá?

Figyelt kérdés
Ha a ranézek nagyon kicsi, tesiórán szólt is a bnőm hogy mekkora melltartó. Én meg mondom muszáj B t vennem mert A kényelmetlen.
2021. nov. 3. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet 2 méret közt vagy és az a kényelmesebb.
2021. nov. 3. 14:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez lehet!
2021. nov. 3. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

A B sem mindegy, mihez társul. Ha vagy 45 kg és kicsi a hátad, optikailag még nagyobbnak is tűnhet, míg ha kövér, széles hátú, akkor kicsinek hat.

Na meg mihez viszonyítjuk, egy C-hez képest picit kisebb csak, egy D-E mellett meg nagyon kicsi.

2021. nov. 3. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

A melltartó fémje felfekszik a bordádra körbe, vagy van rés?

Kibuggyan a cicid felül, alul, oldalt?

Ezek utalnak arra hogy kicsi a kosár.

Ha a kosárban körbe hely van, eláll, akkor túl nagy.

Ha a hátpánt túl nagy vagy túl kicsi, diagonállisan kell lépkedni a táblázatban hogy ugyanazt a kosárméretet kapd.

A-s kosár felnőtt nőn ritka, az átlag tini C-D, sőtt, később DD-F kosár.

2021. nov. 3. 16:28
 5/14 A kérdező kommentje:

Alul illeszkedik, oldalt is, felül van hézag, de kecskecsöcsöm van, szóval oldalról mintha lecsapnák egyenesre / így. Nem pedig kerek, az lenne szép.

De melltartó függő is. Balconette vagy bralette vagy mi az ami szerintem jó lenne mert az pe van csapva.

2021. nov. 3. 17:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha hézag van, akkor az a kosár nagy, nem szabad elállnia. Nekem is kettéálló, hegyes mellem van, de nem áll el felül.

Próbálhatnál A-t, de eggyel nagyobb körméretben.

2021. nov. 3. 17:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Á t már próbáltam, ott meg kibuggyannak a melleim oldalt illetve kényelmetlen érzetem benne. Most akkor maradjon B?
2021. nov. 3. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

Nekem pl a triumph melltartó kalkulatora bevalt.

Beirod a mostani mereted válaszolsz néhány kérdésre és kiderül, hogy jó-e a mosani méret vagy sem.

2021. nov. 3. 17:39
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, evyszer A t ir utana B. Nem megbizható nekem sajnos.

De mondom! Melltartófüggő!

Szóval amelyik kb egyenes és alig dudorosodik kim abból a B tökéletes. Csak amelyik ki van emelve vagy hogy mondjam, szépen kerek kosár, na az áll ki felül.

De az A sose volt kényelmes. Azt hiszem B nél maradok, köszi hogy megpróbáltatok segíteni.

2021. nov. 3. 17:49
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Kalkulátorral nagyon nehéz szabálytalan ürtartalmat számolni.

Sajnos a legtöbb nő rossz méretet hord emiatt, mert a boltban inkább eladják azt ami van nekik, mintsem, hogy jól lemérjenek.

Az A-B-D önmagában még nem kosárméret, és csak a pánttal együtt értelmezhető.

Előbb jól le lettem pontozva, gondolom amiatt, mert a legtöbb felnőtt nő nem A-B kosár, de ez az igazság. Nagyon sokan hordanak kb 90B-t, pedig 75E lenne a méretük, stb.

A hátpánt és a kosárméret NEM felcserélhető. Nagyobb hátpántot gyártani olcsóbb, emiatt akarják eladni neked, de ez nem fogja tartani a melled.

2021. nov. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!