Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megbízható ez az oldal?

Megbízható ez az oldal?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 21. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Sose használtam és nem is hallottam még róla korábban, de az oldaluk alapján annak tűnik. Minden szükséges infó meg van adva, elérhetőségtől kezdve az apróbetűs részig. Cégjegyzék, adószám, minden. Ezen kívül az oldal is igényes, jól felépített és sok infó van rajta, ami még önmagában nem jelent ugyan semmit, de jó jel.
2021. okt. 21. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért haladja meg az emberek képességeit, hogy megnézzék:

- szerepelnek-e az oldalon a cégadatok, elérhetőségek,

- a törvényeknek megfelelő adatkezelési tájékoztató,

- vannak-e megadva kontaktok: telefonszám, e-mail, cím,

- lehet-e utánvéttel fizetni?

Baromira egyszerű, és ha ezek megvannak, akkor valószínűleg megbízható.

Hány olyan barom lehet már, aki az én honlapomon is jajistenemkedik, az átbszós oldalakról meg szó nélkül rendel.

2021. okt. 21. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt a telephelyük:

[link]

Ezek után döntsd el te.

2021. okt. 21. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az utcakép 2012-ben készült, így nem jelent semmit. Azóta már simán építhettek oda valami normális épületet.
2021. okt. 21. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi első. :)
2021. okt. 21. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Második, a telefonszám és email cím semmit nem jelent, ahogy az utánvétes fizetés sem, amit a legtöbb oldal nem fogad el. Teljesen jogosan, mert rengeteg ember van, aki a rendelés leadása után meggondolja magát, és mégsem veszi át a csomagot, így a postaköltség terhe feleslegesen terheli a feladót.
2021. okt. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!