A fashion days oldal mennyire megbízható, jó?
Figyelt kérdés
Most egy igen jó áron találtam cipőt ezen az oldalon, 3-5 ezerrel olcsóbban mint bárhol máshol. Gondoltam innen rendelném meg, mert rengeteg oldalról már rendeltem online (h&m, reserved, sinsay, bershka stb...) de ezt viszont egyáltalán nem ismerem. Véleményeket is csak 10 éveseket találtam róla.
Esetleg bárkinek frissebb tapasztalata van az oldalról?
2021. jún. 18. 16:43
1/3 anonim válasza:
Én nagyon sokat rendelek onnan. Teljesen megbízható minden téren
3/3 anonim válasza:
Nagyon sokan megszívták velük! Ha rendelsz, csak utánvéttel, és csak GLS, vagy valami normális futárszolgálattal rendelj, semmikép se a sameday-el, mert azok kóklerek, elhagyják a csomagod, vagy úgy rakják bele az easyboxba, hogy semmilyen értesítést nem kapsz róla... Ezekután a Fashion Days meg nem siet visszafizetni a pénzedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!