Mennyire megbízható a SHEIN oldal ? Rendelt már valaki onnan ruhát ? Mennyi idő amire meg kapod ?
Pont ma jött csomagom.
Nekem a futárszolgálattal semmi problémám nem volt.
Én a plus-size részlegről rendeltem, onnan is a 1xl-es méretet. Egy kicsit nagyok lettek, de nem vészesek. Itthon egyébként xl-2xl-es méretet veszek. Szóval szerintem egy picit nagyobbak, de nem vészes tényleg.
Ha mély dekoltázsú ruhát szeretnél rendelni ebből a plus-size részről figyelmeztetlek, hogy tényleg durván kivágottak. 😃
De ahogy már említettek, rengeteg kép van, hogy kinek hogyan áll a ruha amit rendelt. Ráadásul ott van, hogy az adott képén szereplő ruhából az érintett személy hányás méretet rendelt, és így szemrevételezésel betudod lőni nagyjából számodra kedvezőbb méretet.
Azt javaslom, hogy próbáld ki. Rendelj 1-2 cuccot, csak hogy megbizonyosodj a méretről aztán hajrá.
Minőségre pedig szerintem nem jobbak és nem is mondanám rosszabbaknak mint mondjuk egy New Yorker vagy H&M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!