Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a SHEIN...

Mennyire megbízható a SHEIN oldal ? Rendelt már valaki onnan ruhát ? Mennyi idő amire meg kapod ?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megbízható, többször rendeltem már. Inkább a magyarországi futárcég nem volt az, DPD hozta a csomagom, 2 nap késéssel, úgy hogy a rendszerükbe nyomon lehetett követni hány cím van előttem, na én ugye egész nap ott dekkoltam az ablakban, hogy a kövi én leszek, aztán délután 5kor, már azt írta kikézbesítette, de a csomag sehol, másnap továbbra is ezt írta, majd a kövi nap hozta valami nagyon bunkó hapsi a csomagomat, aki még ráadásul a házig sem jött el, hanem megállt két házzal arrébb és onnan telefonált. Amúgy maga a sheinről kb másfél-2 hét alatt megjön, a méretezés is jó,ugye a képeket is meg tudod nézni az oldalon, milyen a termék(ezeket szerintem érdemes, mert jártam úgy hogy a feltöltött képek után inkább mégsem rendeltem).
2021. ápr. 7. 19:57
 2/3 anonim válasza:
100%

Pont ma jött csomagom.

Nekem a futárszolgálattal semmi problémám nem volt.

Én a plus-size részlegről rendeltem, onnan is a 1xl-es méretet. Egy kicsit nagyok lettek, de nem vészesek. Itthon egyébként xl-2xl-es méretet veszek. Szóval szerintem egy picit nagyobbak, de nem vészes tényleg.

Ha mély dekoltázsú ruhát szeretnél rendelni ebből a plus-size részről figyelmeztetlek, hogy tényleg durván kivágottak. 😃

De ahogy már említettek, rengeteg kép van, hogy kinek hogyan áll a ruha amit rendelt. Ráadásul ott van, hogy az adott képén szereplő ruhából az érintett személy hányás méretet rendelt, és így szemrevételezésel betudod lőni nagyjából számodra kedvezőbb méretet.

Azt javaslom, hogy próbáld ki. Rendelj 1-2 cuccot, csak hogy megbizonyosodj a méretről aztán hajrá.

Minőségre pedig szerintem nem jobbak és nem is mondanám rosszabbaknak mint mondjuk egy New Yorker vagy H&M.

2021. ápr. 7. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat 😊
2021. ápr. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!