Milyen testalkatú vagy?
Figyelt kérdés
Senkit nem szeretnék ezzel a kérdéssel megsérteni csak érdekel hogy milyen testalkatú emberek vannak legtöbben. Én vékony magas vagyok2021. okt. 20. 11:27
A kérdező szavazást indított:
Alacsony vékony
Alacsony átlagos testalkatú
Alacsony nagydarab
Átlag magas vékony
Átlag magas átlagos testalkatú
Átlag magas nagydarab
Magas vékony
Magas átlagos testalkatú
Magas nagydarab
74 szavazat
1/15 anonim válasza:
Átlag magas, de inkább sportos, izmos. Átlagosat jelöltem, de örülnék, ha az átlag ilyen lenne...
2/15 anonim válasza:
Átlag magas, sportos.
Ez az "átlagos testalkat" sosem értettem mit jelent.Kicsit hájas, kicsit tunya, se nem elhízott, se nem sovány?Esetleg egy egészséges, sportos ember, aki nem alultáplált?Nagyon nem mindegy.
5/15 Metionin válasza:
Alacsony, vékony, nehezen hízó/izmosodó.
6/15 anonim válasza:
Alacsony, vékony és átlagos között. Fent vékonyabb, minden seggre és combra megy.
8/15 anonim válasza:
magas vagyok, en magamat atlagos alaktunak tartom, de masoktol altalaban azt a visszajelzest kapom, hogy vekony vagyok.
10/15 anonim válasza:
Átlagnál picit vékonyabb (56 kg), átlagnál picit magasabb. (170 cm).
24/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!