Valakivalahol2 kérdése:
Kiskunfélegyháza mennyire nehéz és nem nehéz a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
Kiskunfélegyháza vagy Ceglédma 08:33
1/4 anonim 

válasza:

Mihez képest? Szerintem nem nehéz. Lapos, nincs tele kis szűk, meredek egyirányú utcákkal, mint pl. Pécs. És nincs is akkora forgalom, mint pl. Budapesten.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kecskeméti vagyok de itt sok mindent halottam több az útvonal is meg meghuzak az embert mindenért! Ezért tervezem a kisebb várost!
ma 09:57
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem a kisebb város mindenképp jobb ilyen szempontból. Én Baján vizsgáztam, és rendben volt. Most Pécsen élek. Nyilván nem jelent problémát jelenleg Pécsen vezetni, de valószínűleg ha itt tanultam volna vezetni, jobban be lettem volna parázva, már csak a forgalom miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!