Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok luxus cikkeknek...

Ezek a dolgok luxus cikkeknek szamitanak? Megszolnad ezek miatt a tulajdonosat ha az a baratod?

Figyelt kérdés

sajat penzembol 21 eves letemre a kovetkezo dolgokat vasaroltam ossze az elmult 2 evben, es ezek miatt megszoltak a barataim h minek nagykepuskodok, nincs szukseg ezekre a statuszszimbolumokra. velemenyetek?

htc tilt 2

apple ipod nano 5 es touch

abercombie ruhak

babana repuplic ruhak

zara ruhak

h&m ruhak

American Eagle

2010. szept. 2. 17:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

a ruhakra nincsen 50 cmes betukkel rairva h mi a markaja, csak ha megkerdezik akkor mondom meg. de akkor meg jon az h mivert vagsz fel ilyenekkel.

a telefonomat szoljak meg mostanaban, mivel azt muszaj elovennem neha. nekem szuksegem volt egy ilyen tudasu telefonra azert vettem. az ipodot meg zenehallgatasra.

a penzt en kerestem ra, 1 evet angliaban dolgotam, most meg amerikaban. ( a telefont ott vettem, es multheten jottem haza es azota szolnak meg ismerosok..... )

2010. szept. 2. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Főleg kisvárosban szokás ilyenek miatt beszólni, mert nincs jobb dolguk. Ne foglalkozz ezzel. A H&M meg tényleg nem egy márka... sose találtam még ott semmit :(
2010. szept. 2. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
A boltost meg eléggé csodálom, hogy beszólt, mivel neki az az érdeke, hogy megvedd...
2010. szept. 2. 17:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Leszólnak, mert igényes vagy? Hát, gratulálok nekik. Valakinek luxuscikknek számítanak, valakinek nem. Nyilván nem azért veszed őket, hogy menőzzél velük, hanem mert jók. Legalábbis én így...
2010. szept. 2. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:
fele azt se tudom mi
2010. szept. 2. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Sztem csak irigykednek... mert ha neked ez tetszik, megdolgoztál a pénzedért, és nem lettél az irányukba lenéző, akkor nincs semmi okuk beleszólni abba, hogy mit veszel a saját pénzedtől, és mitől érzed jól magad...
2010. szept. 2. 19:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Tényleg ne törődj velük, én sem szólnálak meg, már ha ízlésesen öltözködsz. :D Akár márkás a ruha, akár nem lehet ízléstelenül párosítani.

Én inkább turiban vásárolok, még ha megengedhetném magamnak, hogy mindent plázában vegyek, akkor sem tenném, vagy csak annyira, hogy fölvásárolom a kedvenc boltom minden évadját, de hát ez az én egyéni szoc problemem, hogy túl fantáziálatlannak tartom a plázás/divatos ruhákat. :) Budapesten ilyenért senkit sem szólnak meg. Semmelyik ismerősömtől nem hallottam még ilyet. :S Sőt, van egy H&M-es melegítőszerűségem, és még csak 1-2 emberen láttam az utcán, ami kevésnek számít, és egyszer egy idegen csajszi még meg is dícsérte, és halál meglepődött, mikor mondtam, hogy H&M-es, mert hogy ő oda elég sokat jár, de sose látta ezt a flsőt. :)

A megoldás: Költözz föl Bp.-re. :)

2010. szept. 3. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Én aztán nem szólnék, az biztos:)

És a helyedben büszke lennék rá, hogy megtudsz venni MAGADNAK ilyen dolgokat, és nem a szüleiden élősködsz,mert sokan azt csinálják..Gondolom azok is akik megszólnak érte...

Csak irigykednek rád:)

2010. szept. 3. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Te dolgod..ha ennyire sznob vagy vagy csak ez tetszik, akkor hajrá.

Miért, te megszolnál engem a turkálós ruháimért(amikröl el nem mondod, h azok), a sz*r telefonomért, és a noname mp4-emért? :)

2010. szept. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!