Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha vannak olyan napok amikor...

Ha vannak olyan napok amikor csunyabbnak erzi magat az ember, akkor tényleg csunyabb? Ilyenkor mas is csunyabbnak lat, vagy csak mi magunkat?

Figyelt kérdés

Ezen gondolkoztam, hogy mikor éppenséggel sokkal csunyabbnak latom magam a tukorben, akkor mas is igy lat? Vagy mas ugyanazt az arcot latja mint mindig? (Érzelmektől, hangulattol fuggoen)

Mert en például mason nem latom ha csunyabbnak "latszodik" maga altal, viszont azt igen ha faradt, szomoru vagy valami baja van.

2021. okt. 9. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Amikor jó kedvem van, tele vagyok önbizalommal, sokkal többen megnéznek, mint ha rossz.
2021. okt. 9. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez igy van ezt tudom.

De en ilyenre is gondolok. Peldaul jo kedved van meg minden, de vhogy csunyanak latod magad a tukorben.

Vagy például tok szep vagy mikor elmesz munkaba. Mikor beersz es meglatod magad az ottani tukorbe, akkor nagyon csunyanak latod magad. Pedig jo kedved van. Ilyenkor masok is csunyanak latnak vagy ugyanolyannak mint általában?

2021. okt. 10. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem. Ha az lennél biztos lenne az a kedves ismerős aki tipikusan megjegyzi, hogy szrul nézel ki.
2021. okt. 10. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt
2021. okt. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!