Fiú vagyok de 156cm és 18 éves. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar hogy ilyen kisnövésű vagyok. Szinte minden lány nagyobb nálam és annyira szorongok ez miatt. Ha elmegyek egy fiú banda mellett akkor kiröhögnek és azt mondják rám hogy törpe... Pedig edzeni is járok már 2 éve hogy legalább izmos legyek de ez se nyerőbb sajna a magasságnál azoknál a lányoknálakikket ismerek.. Mit tegyek? Van valaki hasonló helyzetben? Lányok vélemény?2021. szept. 4. 22:45
1/10 anonim válasza:
Menj aprajafalvára bulizni. Ott te leszel a király.
Vagy Középföldén is vannak jó csajok.
2/10 anonim válasza:
FTM azt akarja jelenteni, hogy biológiailag nő vagy? Mert akkor ez magyarázza a magasságodat.
3/10 anonim válasza:
Vannak igazán kisnövésű 80-90 centis emberek a világon, és nekik is van partnerük.
Ne érezd hátránynak a testmagasságod. Próbáld pótolni azt, ami nincs. Humorral, intelligenciával, úriember viselkedéssel.
4/10 anonim válasza:
Jep, ahogy a #3-as mondja. A testmagasságodon nem tudsz változtatni, túlságosan alacsony növésűnek lenni sajna szívás :( más tulajdonságokra kell nagyon rágyúrni (és nem a bicepszedre) ami a személyiség részét képezi. Vannak nagyon sikeres alacsony, sőt egyenesen törpe emberek, Oscar-díjas színészek, tudósok, mindenki által megbecsült emberek. Tanulj, fejleszd magad, hogy téged is elismerjenek de ahhoz nem súlyzók kellenek elsősorban.
6/10 anonim válasza:
Kérdező én se lettem olyan magas, de dugtam már tőlem magasabb, modell alkatú lánnyal. Sőt több ilyen lány volt. Egyet én utasítottam vissza, el is sírta magát. Ha nem mutatod, hogy zavar a magasság, magabiztosan előadod magad, határozottan, férfiasan viselkedsz, jól tudsz vezetni, irànyítani van esélyed. Amúgy meg vannak olyan perverz lányok, akik a kistermetű fiúkra buknak, de persze a barátnők, meg a társadalmi elvarasok miatt először lehet neked is beadják, hogy alacsony pasi nem kell. Közben meg nagyon is izgatja a fantáziájukat.
7/10 anonim válasza:
Szerintem érthető hogy frusztrálja a kérdezőt a magassága. 185 centisként könnyű azt mondani egy mélynövésűnek hogy fogadja el magát így. Szerintem ilyen szélsőséges esetben indokolt lehetne a növekedési hormon kúra, persze orvosi felügyelet mellett, hátha az segítene valamit.
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek:)
2021. szept. 5. 15:44
9/10 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de endokrinológusnál nem voltál soha?
Tényleg nem bunkózni akarok, de 156 cm egy fiúnál nagyon-nagyon kevés, lehet, hogy megfelelő kezeléssel még nőhetnél, de akkor ezt minél előbb el kell kezdeni, mert ebben a korban a csontvégek már elkezdhetnek lezárulni és akkor nem lehetséges nőnöd. Vagy esetleg van törpenövésű ember a családban?
Akárhogy is, szerintem egy endokrinológiai látogatást megérne a dolog.
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es voltam már endokrinológusnál és sok más orvosnál is teljes kivizsgáláson de tej érzékenységen kívül kutya bajom:). És igen a családomban anyai ágon az összes férfi 160cm de apai ágról meg mindenki 170 így férfiak közül. Szóval nem is értem mert legalább a kettő közé kellett volna esnem😂
2021. szept. 15. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!