Megfertőződött a helix piercingem?
Figyelt kérdés
Fél éve szurattam egy helixet és karikát tett bele a piercinges.4 napja egyik napról a másikra teljesen kiszáradt,hámló,vörös,szottyadt érzetű lett a fülem és viszket.Azt hittem,hogy az lesz a gond,hogy a karika éjszaka megnyomta a fülemet ezért elmentem és vettem a fülembe egy gyöngy helixet ami jobban kíméli.Viszont a 2.napon a nyirokcsomóim (vagy hogy kell mondani) felduzzadtak.Elmentem a háziorvosomhoz és ő felírt rá szalicinsavas alkoholt hogy azzal kezeljem, mert ez gyulladás.Ugye a 4.napban járok de ami változott az az, hogy elkezdett mégjobban hámlani a bőr a fülemről.....szerintetek menjek tovább másik dokihoz?😅A neten össze vissza olvasok mindent van ahol azt mondják ez normális van ahol azt hogy nem2021. szept. 4. 14:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!