Az anti helix piercing-el mit csináljak, hogy begyógyuljon?
Figyelt kérdés
Egy éve szúrattam az anti helix piercingemet és nagyon gyakran begyullad. Vannak jobb időszakok amikor egyáltalán nem fáj és egyszer csak hirtelen begyullad. (ilyenkor mindig kezelem naponta többször és rendbe jön) Szeretnék elmenni úszni ahova kell úszósapka de a piercing miatt nem tudom feltenni mert fáj. Kivenni nem szeretném mert félek, hogy nem tudom visszatenni ahhoz pedig, hogy csak így “elrontsam” drága is volt meg szeretem is. Van ezen kívül még 3 piercingem porcban amikkel semmi gond nincs és teljesen be vannak gyógyulva.
Előre is köszönöm a segítséget!
2021. júl. 30. 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!