Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit szóltok a Monroe piercingh...

Mit szóltok a Monroe piercinghez? Vagy mennyire fáj mikor csinálják? Mennyi idő míg teljesen begyógyul? És ha kiveszem hamar beforr? A helye ottmarad örökre? A fiúknak mennyire tetszik?

Figyelt kérdés
Köszi a segítséget :)
2009. febr. 10. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem van akinke jól állhat, de van akinek iszonyat ronda...
2009. febr. 10. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is van és nagyon szeretem.:) Azt mondják,hogy jól áll, de tényleg van,akinek nem túl mutatós. Van akinek nem tetszik, dehát ízlések és pofonok, szokták mondani:D Szerintem kérdezz meg pár ismerősödet, hogy neked valyon jól állna e. Én is azt csináltam. ;)

Nekem a szalonban érzéstelenítették, egyáltalán nem fájt, utána sem volt vele semmi baj. Írtak fel krémet,amivel kenegetni kellett. Viszont begyulladhat, szóval kenegetni kell mindenképp.

2009. febr. 10. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek! Hát igen, én is azt tettem, hogy kérdezgettem h nekem vajon hogy állna, mert először nyelv vagy köldök pc-t akartam, de azokról lemondtam, és egyik ismim azt mondja h nekem ez tuti jól állna. Beleéltem magam... és most várok :D És mennyi idő kb amíg begyógyul teljesen?
2009. febr. 10. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sokáig gondolkodtam rajta úgy gondoltam szép lesz majd, d enem csináltattam meg, mert először (hülyén hangzik de) hasonló mérető flittergyöngyöt tapasztottam fel oda kb ahova szerettem volna h tegyék, és rájöttem h nem tetszenék vele megamnak:D így legalább nagyjából láttam mi sülne ki belőle :D

egyébként aztmondják nem fáj

2009. febr. 10. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát igen, az a lényeg első sorban h saját magadnak tetszél, mert ha nem akk hiába tetszel másnak, nem olyan jó érzés...szerintem. Hát van aki azt mondja nem fáj, valakinek fáj, ez emberfüggő. Köszönöm a kommenteket! Várom a következőket :)

Még mindig tart a tanácstalanság :S

2009. febr. 10. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
szia. én tegnap csináltam és nem fájt. nagyon elérzéstelenítették, és érzetem egy kis szúrást és ennyi. amugy énis flitterrel kezdtem h odatapasztottam, az nagyon de nagyon nemvolt szép. de mikor megcsináltam rohadt jó lett.:D nekem nagyon bejön. mára egy kicsit bedagadt, enni és beszélni óvatosan de tudok.:D azt mondta nekem a pc-s gyerek hogy minden szövet hamar beforr, és talán egy kis nyom ottmarad. de megéri csináltatni mert nemfáj, nemdrága (nekem 4ezer volt ékszerrel együtt), nem gyullad be (van pár eset de csak ritka, ha megfelelően kezeled minden nap nem lesz semmi baj) remélem segítettem. 14/L
2009. szept. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!