Mit szóltok a Monroe piercinghez? Vagy mennyire fáj mikor csinálják? Mennyi idő míg teljesen begyógyul? És ha kiveszem hamar beforr? A helye ottmarad örökre? A fiúknak mennyire tetszik?
Szia. Nekem is van és nagyon szeretem.:) Azt mondják,hogy jól áll, de tényleg van,akinek nem túl mutatós. Van akinek nem tetszik, dehát ízlések és pofonok, szokták mondani:D Szerintem kérdezz meg pár ismerősödet, hogy neked valyon jól állna e. Én is azt csináltam. ;)
Nekem a szalonban érzéstelenítették, egyáltalán nem fájt, utána sem volt vele semmi baj. Írtak fel krémet,amivel kenegetni kellett. Viszont begyulladhat, szóval kenegetni kell mindenképp.
Én sokáig gondolkodtam rajta úgy gondoltam szép lesz majd, d enem csináltattam meg, mert először (hülyén hangzik de) hasonló mérető flittergyöngyöt tapasztottam fel oda kb ahova szerettem volna h tegyék, és rájöttem h nem tetszenék vele megamnak:D így legalább nagyjából láttam mi sülne ki belőle :D
egyébként aztmondják nem fáj
Hát igen, az a lényeg első sorban h saját magadnak tetszél, mert ha nem akk hiába tetszel másnak, nem olyan jó érzés...szerintem. Hát van aki azt mondja nem fáj, valakinek fáj, ez emberfüggő. Köszönöm a kommenteket! Várom a következőket :)
Még mindig tart a tanácstalanság :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!