Hélix és sima fülbevaló (cimpa) kezelése? Összezavarodtam
ma csináltattam egyszerre a kettőt és mondta a csaj mit kéne majd, de én izgultam is kicsit, és megkavarodtam.
Kaptam kicsi kenőcs szerűt hogy tegyek rá napi 2-3x. Viszont azt mondta egyáltalán ne mozgassam. Viszont a sima fülbevalókat kéne, nem? Már csak azért hogy ne nőjön rá.
Itt vagyok most 4 új lyukkal és lassan már nem tudom, melyiket hogy kéne , most igazabol raktam az osszeshez kis kenőcsöt, ha nagyon nem sikeredik, visszamegyek megkérdezem.
Viszont azt olvastam a porcba szúrtakat nem szabad egyáltalán mozgatni.
Ti mikor lett hogy kezeltétek?
Mennyi idő után gyógyult, nem fájt?
honnan tudom, hogy rendesen meggyógyult?
Én helixet szúrattam 2 hete. Egyértelmű, nyomtatott utasítással. A porc lassabban gyógyul és fájdalmasabban,nekem 2 hét kellett hozzá, hogy ne fájjon minden alkalommal,mikor hozzáérek és tudjak aludni azon az oldalon.
Pár napig naponta 3-4x, miután lefertőtlenítettem körülötte,meg kellett mozgatni, utána pedig naponta 2x. Muszáj, különben rágyógyul a fülire a "seb". Eleinte nagyon fájt a mozgatás is. Érdemes fültisztító pálcikával kezelni, tisztítani.
Rendben, köszönöm.
Igen en is úgy éreztem, hogy semmiképp nem kéne mozgatni.
Milyen fertőtlenítőt érdemes használni? Vagy bármilyen jó?
A csaj aki csinálta a tengeri sós vizet mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!