Szúrással fülbevalót is szoktak behelyezni, vagy csak piercinget?
Figyelt kérdés
Szeretnék fülbevalót porcba, de nem belövéssel, hanem szúrással. Viszont akármelyik oldalt néztem, szúrásnál csak piercingről írtak.
(Tudom, hogy magát a lyukat is piercingnek nevezik, de én a talpas ékszerre gondolok most:) )
2021. szept. 1. 09:07
1/2 anonim válasza:
Tulajdonképpen egy sima lobe is piercing (talpas vagy nem talpas), nem beszélve azokról amelyek porcba mennek, a piercing szó tulajdonképpen gyűjtőfogalma a testékszereknek, nem kell feltétlen extrém dolgokra gondolni.
A kérdésedre pedig a válasz, hogy akármit szúrnak neked, ha jó szalonba mész és gyakorlott a piercer. A legtöbb helyen te magad választod ki az ékszert, a piercer esetleg javaslatot fog tenni, hogy ő milyen fajtát ajánl a gyógyulásra való tekintettel.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a választ! :)
2021. szept. 1. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!