Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek plázacicaszerű...

Hogyan legyek plázacicaszerű csajszi? Mik kellenek hozzá? Ruha, haj, smink stb?

Figyelt kérdés

Linkelhettek is

Köszi :)

2010. aug. 30. 12:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

a plazacicas tavolrol sem egyenlo a noiessel..anyam.

ird be a "gugliba", hogy plazacica azt nezz ki ugy mint ok, ha mar ennyire intelligens vagy.

2010. aug. 30. 15:25
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Fesd feketére a hajad (ahogy látom, most már ez dívik, nem a szőke, legalábbis erre), vasald legalább napi 5x, hogy fullegyenes, és természetesen "trendin" agyontöredezett legyen, és persze vegyél póthajat, amiről üvölt, hogy nem a sajátod.

Szolizz, amíg nem nézel ki úgy, mintha anyukád bennfelejtette volna a karácsonyi mézeskalácsot a sütőben, aztán kent ki magad fehér rúzzsal, és használj tust, hogy "cicaszemed" legyen.

2010. aug. 30. 15:25
 23/29 anonim ***** válasza:
akkor valaszolnek, mint egy plazacica.. elmondom en mit teszek: vasalom a hajam.. hosszu haj alap.. langolo voros lakkozott kormok.. en havonta, kb 3 szor megyek szolizni.. vagany stilusos kiegeszitok, ruhak.. turibol ne vasarolj, ha lehet.. h und m, vero moda, esprit, stb.. tally veijl es tarsai/ tiniknek valo... a cipoid legyenek minosegiek, ha lehet borbol.. apoltasg, higienia ugye alap.. jo parfum.. dior, hugo boss stb.. fodrasz havonta.. sminkelj, hasznalj sok spiralt, es tust, jo fajta szajfenyt.. es nem art , ha van penzed, vagy egy jo egzisztenciaval rendelkezo barat, ..nekem az van.. tok komolyan irtam.. udv,29/NO
2010. aug. 30. 16:35
 24/29 anonim ***** válasza:
2010. aug. 30. 17:16
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, h nem vagyunk kreativak, cicuska? Mert a te "stilusod" olyan marha kreativ, mi? :D Jahjj, ne fárassz már.

Amúgy annyi az egész, h latex macskanadrágot hordasz, ami k.vára elönytelennek fogja mutatni az alakod valószinüleg, hozzá feszülös cukimuki is cicikidobós felsőt, lehetőleg legyen póthajad, műkörmöd(nehogy kicsit, és diszetlent válassz...), legyen a derekadon nagyonnonfig r!bancrendszám tetoválás, legyen minimum egy monroe, egy köldök, és egy nyelv piercinged (péééécéééd) lehetőleg róóócaciiin kőőővel... -.-

És máris senki nem fog észrevenni, mindenki le fog sz*rni, és csak 1 jóó dugásra kellesz majd a srácoknak. :D Az üres fejed már megvan hozzá, azon nem kell változtatni. Kitünően tömegp!csa leszel.^^.

Sok szerencsét és boldogságot az életben.

2010. aug. 30. 21:00
 26/29 A kérdező kommentje:

húú látom nagyon gyűlölitek a plázacicákat..miért? honnan ez az indulat? Úristen

csak feltettem egy kérdést divat témakörben,és lám tessék.

egyébként sem 15 éves nem vagyok,sem cicus nem akarok lenni csak kiváncsi voltam,a társadalom mennyire itéli el ezt a fajta szubkultúrát.De ennyi erővel kiirhattam volna h emo akarok lenni,sztem ugyanilyen válaszokat kaptam volna. :D

2010. szept. 1. 12:58
 27/29 anonim ***** válasza:

Uhh,na ez az utolsó komid kicsit megnyugtatott kedves Kérdező! :D

Elég durva lenne,ha 15 évesen ilyen akarnál lenni,(gondolom az iskoládban is megszólnának érte.)ez egy kicsit "érettebb" nőknek való,ha írhatom egyáltalán azt,hogy ez való!! valakinek...

De ez már amúgy sem "divat", mostmár azzal tűnsz ki a többiek közül,ha pólóban jársz a köldökig érő,mélyen kivágott felsők helyett. :)

Úgy is lehetsz csinos,sőt!!

2010. szept. 1. 13:16
 28/29 A kérdező kommentje:

tudom csak kiváncsi voltam,mennyire divat még ez a fajta stilus.mert néhány éve még a csapból is ők folytak. De úgy látom,manapság már inkább égő mint divat. Legalábbis a komik alapján.

Egyébként tudom hogy legyek csinos,huszas éveim végén járok :D

bocsi a mókáért :))))

csak néha jó más bőrébe bújni

2010. szept. 1. 13:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Hú, hál' Isten, megnyugodtam Én is! :)
2010. szept. 1. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!