Hogyan legyek plázacicaszerű csajszi? Mik kellenek hozzá? Ruha, haj, smink stb?
Linkelhettek is
Köszi :)
Na már itt elrontottad. A kérdést így kellett volna feltenni :
" Hogyan legyek plázacicus szerű csajszicska? Mik kellenek hozzá? Ruhácskák, frizcsu, sminkecsek stb. ".
Hihetetlen, hogy ez is már a gyakorikérdések.hu főkérdései. Miért akarsz olyan lenni? A társadalmi nyomás? Issstenem, nőjeteeeek mááááááár feeeeeeeel -.- -.- .-.- -.- -.- -.- -.-
Vagy azt akarod, hogy mindenkinek a b*szásra kelljél? Micsoda életcélok, meg nem tudjuk, hogy nézel ki lehet nevetséges lennél :) Bár lehet most is az vagy főleg, ha ilyen kérdéseket teszel/tesztek fel...........
folytatom:
linkecskék is jöhetnek
köszcsi, puszcsi
15 vagyok :)
szóval?
csak tetszik a nőcis stílus,szeretnék szexi csaj lenni
eddig is csinosan öltözködtem de nem találom a stilusomat de most kicsit vadabbra vágyom
de nem olyanra mint amit a 2.válaszolo linkelt :DDDDDD
NE legyél üresfejű liba !
Amúgy meg, ha stílust akarsz, azt magadnak kell kialakítanood, ne vrd, hogy más megmondja hogy mit tegyél.
Amúgy plázázás nélkül is lehetsz nőies...
Ezt az egetverő baromságot !....
a kérdésemre még senki se válaszolt
na jó max 1 ember
hát nem vagytok vmi kreativak
linket kérnék
persze nagyjából tudom mik kellenek ehhez de szeretném ha valaki leirná részletesen mennyit foglalkozzak magammal,miket csináljak hogy a kisugárzásom is olyan pics@s legyen
kösziiiiiii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!