Electrifymyheart kérdése:
Borzalmasan elrontottam a szemöldököm. Valaki segítsen, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Jövőhéten suli, koli, meg miegyéb én meg ennek örömére úgy kiszabdaltam az alapból rettenetesen ronda szemöldököm, hogy konkrétan a fele nincs meg :'(
Ti mit csinálnátok a helyembe?
Eddig nem igen sminkeltem, de megtudom valahogy oldani ezt a problémát szemöldök ceruzával, vagy hasonlóval?
2021. aug. 24. 20:43
1/12 anonim válasza:
Szemöldökceruzával könnyen lehet orvosolni a hiányosságokat. Suliig gyakorolj szerintem vele :D
2/12 anonim válasza:
Ceruza és por is szóba jöhet. Utóbbi természetesebb hatást kelt.
3/12 anonim válasza:
Hát azért itt csak egy kis részt kell kipótolni összességében, arra jó a ceruza is.
4/12 anonim válasza:
Jesszusom milyen bozontos szemöldök.
6/12 A kérdező kommentje:
4-es
Genetika 🤷♀️ Inkább nem próbálom megoldani ezt a problémát is
Többieknek köszi a választ
2021. aug. 25. 15:45
8/12 anonim válasza:
Amúgy tényleg szép a szemed, bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés:)
Üdv, a 2.
9/12 anonim válasza:
Az elejét kár volt ennyire kiszedni, de lehetne még ezen alakítani bőven. Szaladj be egy kozmetikushoz, kiszedi rendes formára, esetleg befesti, a hiányokat meg be tudod rajzolgatni reggelente. Pár hét, nem tragédia.
10/12 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja. Nagyon jó az alapod, kozmetikus gyönyörűre megtudná csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!