Ki a szebb? (lent magyarázat)
1. lány: szőke (melíros)hosszú haj,világos bőr, barna szem, vékony alkat, kb 160-162 cm.
2. lány: vörös középhosszú haj, zöld szem, világos bőr, átlagos alkat, 163-164 cm.
Ki a szebb? egy kínai vagy egy japán.
Kb. ennyi értelme van a kérdésednek kép nélkül.
hát ettől még lehet mindekettő csúnya, de nagyon szép is.
az arc lényes lenne, kép nélkül nehéz...
17/L
akkor nekem légyszi küldj :)
clausura@citromail.hu
második voltam :)
17/L
black.8.angel@hotmail.com
ide is küldhetc képet :)
köszi, megkaptam a képeket :)
szóval...
a sötéthajú lányról rögtön az jutott eszembe, hogy milyen szép :) nagyon szép a haja, és irtó kedves arca van! meg szerintem az alakja is nagyon jó lehet, már amennyi látszik.
a második lány elég visszafogottnak tűnik, de ő sem csúnya :) kicsit mintha bizonytalan lenne ezen a képen. én a hajszíét sötétebbre változtatnám, valami szép barnásra! mondjuk ilyen? [link] bár lehet a valóságban máshogy hatnak a színei. tény, hogy nem áll rosszul neki a szőke haj, de így nagyon semmilyen az arca. igazán feldobná egy kis szín :)
összességében a sötéthajú lány tetszik jobban, de mint már említettem nem vagyok fiú :)
amúgy melyik vagy te? remélem nem keserítettem el a szőke hajú lányt! nem állt szándékomban!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!