Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem vagyok szép? (kép)

Tényleg nem vagyok szép? (kép)

Figyelt kérdés

Sokszor megkapom hogy nem vagyok a legszebb, szerintetek is? 10-ből hányasnak értékelnétek?

[link]

[link]

2021. aug. 21. 16:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg van benned valami. Àtlag lennél de a kis plusz miatt nekem 10/7.
2021. aug. 21. 22:51
 22/30 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem vagy szép.

10/4

2021. aug. 21. 23:24
 23/30 anonim ***** válasza:
7%

Alakra nekem 10/10 vagy, és az arcod, hajad, szemeid is tetszenek, 10/8-9. Többen írták a frizurád, hajszíned, én is abban látok olyat, amin érdemes volna változtatnod. Kicsit a hosszán, bár ilyen hosszú is szép, de világosabb hajszín pl.

Egyébként ruháid csinosan állnak rajtad, nekem a piros ruhádban is nagyon tetszel!

2021. aug. 22. 07:37
 24/30 anonim ***** válasza:
Kicsit rövidebb, barna haj jobban állna az arcodhoz.
2021. aug. 22. 09:02
 25/30 anonim ***** válasza:
44%
Azért mert nem vagy az a tucat insta arc. Inkább különleges, szerintem olyan kis cuki kisugárzasod van. Szerintem légy büszke magadra, ritka az egyediség.
2021. aug. 22. 09:17
 26/30 anonim ***** válasza:
36%
Átlag tinilàny vagy .
2021. aug. 22. 09:18
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem mogyoróbarna hajjal, festett szemöldökkel és bár sokan írják, hogy ne, de egy félfrufruval 10/10 lehetnél. A szemöldököd világossága miatt, nincs karaktere az arcodnak, kozmetikus párszáz forintért befesti. A sötétszőke hajadat kár volt feketére festeni, egy szőkés lány sose legyen fekete. Egyébként szép vagy.

25/N

2021. aug. 22. 12:56
 28/30 anonim ***** válasza:
52%

A stílusod az nagyon rossz. semmi igényesség vagy elegancia nem sugárzik

a fejed talán.túl nagy, túl széles. ezen sminkkel és frizurával csalhatnál optikailag, de ehhez nem értek, így konkrét javaslatot nem tudok adni.

a tested jó, hogy vékony, ami vonzó. persze jó lenne, ha többet foglalkoznál magaddal, sportolnál, dietetikussal összeállítanátok egy szigorú étrendet, akkor az bombajó is lehet.

tehát a mostani állapot az nem igénytelen, inkább tudatgalan szerteszórt, nemtörődöm. a darabok nem illenek össze, nem illenek hozzád sem. a jó dolgaidat nem emelik ki, a rosszakat nem fedik el.

szóval elég komplex a dolog, amikkel foglalkozhatsz... frizura, smink, öltözködés, edzés+étrend. gyakorlatilag teljes életmódváltást javaslok.

nem vagy egy csiszolatlan gyémánt, de jelenleg elég pocsékul használod ki az adottságaidat. tehát sokkal szebb lehetnél, mint amilyen vagy.

2021. aug. 24. 16:46
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszi hogy belém rúgtál. Nagyon jól esett...
2021. aug. 24. 18:20
 30/30 anonim ***** válasza:
31%

Mindenkinek más a véleménye.

Szerintem szép vagy. És a lényeg, hogy legyél mindig önmagad, és olyan legyen a külsőd, öltözeted, ahogyan jól érzed magad. Mert úgy vagy igazán szép. Mint a fotóidon is. 😍

2021. aug. 24. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!