Tényleg nem vagyok szép? (kép)
Sokszor megkapom hogy nem vagyok a legszebb, szerintetek is? 10-ből hányasnak értékelnétek?

Szerintem nem vagy csúnya.
Pár dolgon kellene változatni. Például a hajad nagyon unalmas. Túl hosszú, elnyúlt, lapos, olyan semmilyen. Egy rövidebb fazon akár egy frufruval sokkal jobban állna. A színe is túl sötét a bőrödhöz. Mehetne bele egy kis melír vagy valami ami kicsit megtöri.
A szemöldöködet is meg kellene formázni, befesteni. Az meg túl világos a hajad színéhez.
Az öltözködéseden is lehetne javítani.
Szerintem csak nem találtad még meg a stílusodat.

Szegénynek azért mondjátok a frufrut mert pattanásos, ragyás a homloka? Mert én még embert nem láttam akinek a frufru jól állt volna.
Amúgy nem vagy túl szép sajnos valóban, az alakod nagyjából okés, bár beled azért van egy kicsi.
10/4

Az új képen tényleg nagyon elüt a szemöldök, de az lehet, hogy csak a fények miatt van. Emiatt is nem tudom, hogy a hajszín jó vagy túl fekete a szemöldöködhöz.
Szerintem téged élőben kell látni. Ha van jó ismerősöd akiben megbízol kérdezd meg, hogy szerinte kellene-e változtatnod valamit vagy neki van-e tanácsa.
Én arcra azt mondanám, hogy átlagos vagy alkatod pedig nagyon szuper, de kérlek azt a vörös ruhás képet felejtsd el, mert nem előnyös:)

kieg.: Frufu témában ne hallgass másokra. Szerintem neked nem állna jól a frufru, mert picit magasabb a homlokod. Ezt ne vedd sértésnek, nekem pl pont a magasabb homlokú lányok a zsánereim, de szerintem nekik a frufru nem áll jól.
Ha szeretnél frufrut akkor azt fodrásszal nagyon beszéld át és aludj rá legalább 1 hetet, mert sok idő míg ilyen nagy hajad lesz.

A szemöldököd nagyon hosszú és az alakja is előnytelen az arcodhoz. A szád megkívanna egy kis rúzst. A bőrödre is figyelj oda, foltosnak tűnik.
Az alakod jó és a hajad is szép hosszú.
Szerintem átlagos vagy, de egy előnyös smink nagyon sokat dobna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!