Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem vagyok szép? (kép)

Tényleg nem vagyok szép? (kép)

Figyelt kérdés

Sokszor megkapom hogy nem vagyok a legszebb, szerintetek is? 10-ből hányasnak értékelnétek?

[link]

[link]

2021. aug. 21. 16:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem vagy csúnya.

Pár dolgon kellene változatni. Például a hajad nagyon unalmas. Túl hosszú, elnyúlt, lapos, olyan semmilyen. Egy rövidebb fazon akár egy frufruval sokkal jobban állna. A színe is túl sötét a bőrödhöz. Mehetne bele egy kis melír vagy valami ami kicsit megtöri.

A szemöldöködet is meg kellene formázni, befesteni. Az meg túl világos a hajad színéhez.

Az öltözködéseden is lehetne javítani.

Szerintem csak nem találtad még meg a stílusodat.

2021. aug. 21. 16:54
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Az alakod csinos, de szerintem egy ilyen szőkés balayage haj jobban állna neked, illetve más szemöldök forma kicsit sötétebben.
2021. aug. 21. 16:57
 13/30 anonim válasza:
35%

Szegénynek azért mondjátok a frufrut mert pattanásos, ragyás a homloka? Mert én még embert nem láttam akinek a frufru jól állt volna.

Amúgy nem vagy túl szép sajnos valóban, az alakod nagyjából okés, bár beled azért van egy kicsi.

10/4

2021. aug. 21. 17:02
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Az új képen tényleg nagyon elüt a szemöldök, de az lehet, hogy csak a fények miatt van. Emiatt is nem tudom, hogy a hajszín jó vagy túl fekete a szemöldöködhöz.

Szerintem téged élőben kell látni. Ha van jó ismerősöd akiben megbízol kérdezd meg, hogy szerinte kellene-e változtatnod valamit vagy neki van-e tanácsa.

Én arcra azt mondanám, hogy átlagos vagy alkatod pedig nagyon szuper, de kérlek azt a vörös ruhás képet felejtsd el, mert nem előnyös:)

2021. aug. 21. 17:02
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

kieg.: Frufu témában ne hallgass másokra. Szerintem neked nem állna jól a frufru, mert picit magasabb a homlokod. Ezt ne vedd sértésnek, nekem pl pont a magasabb homlokú lányok a zsánereim, de szerintem nekik a frufru nem áll jól.

Ha szeretnél frufrut akkor azt fodrásszal nagyon beszéld át és aludj rá legalább 1 hetet, mert sok idő míg ilyen nagy hajad lesz.

2021. aug. 21. 17:05
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Pont a magas/nagy homlokúaknak áll jól a frufru.
2021. aug. 21. 17:20
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

A szemöldököd nagyon hosszú és az alakja is előnytelen az arcodhoz. A szád megkívanna egy kis rúzst. A bőrödre is figyelj oda, foltosnak tűnik.

Az alakod jó és a hajad is szép hosszú.

Szerintem átlagos vagy, de egy előnyös smink nagyon sokat dobna.

2021. aug. 21. 17:50
 18/30 anonim válasza:
87%
Valamit csinálj a hajaddal minimum. Próbáld ki hullámosan. Úgy talán szebb lennél, mint így, most :/
2021. aug. 21. 17:57
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Piros ruhás képen csúnya vagy, a másikon egész jó.
2021. aug. 21. 20:06
 20/30 anonim ***** válasza:
39%
Pont, hogy a magas homlokú és kerek arcú embereknek áll jól a frufru, ti gyászkeretek.
2021. aug. 21. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!