Szerintetek Németh Zsofi /love island-ban volt/ arcra tenyleg annyira szep mint ahogy magarol is gondolja? (Magasan atlag felettinek)
2019. nov. 25. 19:01
1/10 anonim válasza:
Szépnek szép, de szerintem tucat.
2/10 A kérdező kommentje:
Ti mennyit adnatok neki arcra 10/? ?
2019. nov. 25. 19:12
5/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem nagy szám, nem csúnya, de messze nem is nevezném átlag felettinek.
10/5-6
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Travis feje van.
7/10 anonim válasza:
Neki átlag feletti feje van amit te linkeltel meg max átlagos... az idősebb korosztályban.
8/10 anonim válasza:
Tucat feje van. Cigany. Tipikus cigany feje van. Minden ciganylany igy nez ki. Alaktalan deszka.
9/10 anonim válasza:
Jó az alakja nagyon, szép az arca szóval szerintem mindenképp átlag felett van, ha nem is magasan. :)
10/10 anonim válasza:
Hmm nem tudom, én nagyon kritikus vagyok, de szerintem baromi szép lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!