Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti jártok körmöshöz?...

Lányok, ti jártok körmöshöz? Ha igen, miért? Ha nem, akkor miért nem? 24/L

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék én is szép körmöket (sajnos az enyém ahogy megnő, törik is le). Mindig irigyeltem azokat, akik csináltatják a körmüket, mert olyan szép, csajos, nőies. A városomban 5-7000-et kérnek el a manikűrösök, de sajnálom rá a pénzt, mert 3 hetente menni kell :/

2021. aug. 16. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kétszer voltam, akkor is csak ilyen alapmanikűrt kértem, amit szerintem férfiaknak is csinálnak.

Viszont mindig festem, már vagy 15 éve. Sima lakkal, saját körmöt, hetente. Van kis polírozóm, ollóm, visszatolóm, latex, minden. Pont most kezdek belejönni az ombre festésbe.

2021. aug. 17. 02:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mert munkaban nem engedik:/
2021. aug. 17. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
Már nem, munkanélküli vagyok, nincs rá pénzem.
2021. aug. 17. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert drága és diákként nekem ez nem fér bele, szóval a saját körmömet növesztem meg és lakkozom ki. De számomra ez már csak azért is jobb megoldás, mert kb. 1 hét után már úgyis zavar a lenövés, hetente pedig ha anyagilag beleférne, se lenne kedvem körmöshöz menni.
2021. aug. 18. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert szerintem egészségtelen.
2021. aug. 18. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon festem. Matrica, csillám, nyomda ezeket is használom. Hetente újat csinálok. Hobbi
2021. aug. 30. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Kétszer volt műkörmöm (egy ismerős rajtam gyakorolt), a körömágy visszatolótól mindig kivérzett a bőröm, fájt, mint a halál, utána meg kenegetnem kellett testápolóval. Úgy döntöttem, hogy én ezt nem csinálom magammal. A pénzt és az időt is sajnálom rá.
2022. jún. 2. 14:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!