Lányok, ti jártok körmöshöz? Ha igen, miért? Ha nem, akkor miért nem? 24/L
10 éve járok, már évek óta géllakkot csináltatok csak. Rövid, szolid és szép.
Én nem tudom magamnak olyan szépen megcsinálni a manikűr részét sem, lakkozgatni nincs türelmem, le is pattog rövid időn belül, nekem nem éri meg vacakolni vele.
3 hetente járok, 3000 Ft
Nem jártam sosem.
Sajnálom rá az időt, inkább edzek helyette, az eredménye sokkal látványosabb:)
Én járok közel másfél éve folyamatosan!
Eleinte saját körömmel volt gél lakkom 4000 Ft- ért! Viszont mindig 5 hétre jártam, mert 3-4 hétnél volt; hogy semmi sem látszódott.
Fél éve egy másik körmöshöz járok akinél épített körmöm van ( s méret) 6000- 7000 Ft között fizetek a töltésért! Nem kevés; de szintén 4-5 hétre járok.
Végül én is úgy döntöttem, hogy rendelek pár cuccot és csinálgatom majd magamnak. Esetleg később elvégzek egy képzést is!
Én köröm nélkül sajnos nem tudom elképzelni magam 🤨
Egyetlen egyszer, még 18 évesen mentem el géllakkot csináltatni, akkor úgy láttam, hogy ez egyszerű (már ha nem mindenféle különleges díszítést ccsinálunk) és utána anyukámmal beruháztunk egy géllakkos szettre. Először nyilván nagyobb kiadás mint egy körmöshöz elmenni, de pár hónap alatt megtérül (főleg mivel ketten használtuk).
mióta géllakkozok itthon, magamnak, azóta sokkal nagyobbra meg tud nőni a körmöm, mert a géllakk is erősíti. Ezzel akkorára megnő, hogy nekem már kényelmetlen is tud lenni, pedig e nélkül nekem is nagyon könnyen letört.
Nekem legtöbbször az ujjbegyemig ér a körmöm és natúr.
Ha hosszú, akkor zavar. A sima lakk pedig nem a legtartosabb. Illetve eü-ben dolgozok és hát nem a legpraktikusabb annak ellenére, hogy jó pár kollégámnak meg van műkörme. Mellesleg nem szívesen szánom erre az időm és a pénzem. Jó úgy ahogy van.
Nem, mert fölösleges pénzkidobásnak tartom magamra nézve.
Egy időben jártam, de engem már 2 hetes lenövés idegesített, nem tetszik, viszont kéthetente meg nem fogok ennyi pénzt meg időt rászánni.
Ha alkalmakra meg akarom csinálni, akkor kifestem magamnak és annyi.
6 éve járok
3 hetente 4000 Ft.
21/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!