Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyik kepen igy nezek ki a...

Egyik kepen igy nezek ki a masikon meg igy, miert van ez? (Kep)

Figyelt kérdés

Melyik az igazi? Es miert van ekkora kulonbseg?

[link]

[link]

2021. aug. 11. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Egyrészt azért,mert a második képen van valami filter,ami kisímítja a bőrödet,korrigálja a fényt. Tudom,tudom,nem szerkesztetted a képed. De a mai okostelókban alap a beépített szépítési funkció,ha nem kapcsolod ki teljesen.

A màsik ok,hogy teljesen más szögből fényképezted magad. Kérj meg valakit,hogy egy videót készítsen rólad. Az adja vissza leginkább hogy nézel ki,mások is úgy látnak,ha mozgásban vagy. Nem csak 1-1 pontot egy elkapott pillanatban.

2021. aug. 11. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem kellesz,most :)
2021. aug. 11. 23:00
 3/9 zol56 ***** válasza:
75%
Fény, árnyék, beállítás, stb. Nincs magy különbség. Mindkettő kép jó.
2021. aug. 11. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
A képeken nem te vagy, hanem valaki, akit utálsz, és most próbálod magad igazolni, város a sértő válaszokat :)
2021. aug. 11. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
várod
2021. aug. 11. 23:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen filter az egyik ami kisimitotta a borom, de azert mertem hasznalni mert ha ki sminkelem magam a tukorbe igy latom magam, aztan meg keszul egy olyan kep mint a masik es depis leszek😅 es nem tudom hogy most akkor mivan!
2021. aug. 11. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A teljes beállítás más. Pl a nyakad nem üres, hanem a hajad bejön elé, így további mélységet és tagoltságot ad a képnek. A szemkontaktus bazisokat számít (bár talán szemnövelést is rakott rá afilter, gyanúsan pixeles a szemkörnyék). Az nagyon jó még,hogy az elsőn ugye ilyen egybetokádvan, míg a másodikon ez teljesen eltűnik, stépen kihúzod anyakadat,vékonyak látszol.

És még sok egyéb apróság van.

De még egy talán... az első túl közelről készült, amásodik pedig talán távolabbról,ami mindig egy szebb?valóságosabb arcformát advissza.

2021. aug. 12. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyik filteres. Azért van különbség.
2021. aug. 12. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:

1. kép: előnytelenebb szög, közelebb van, fényviszonyok, testtartás más, teljesen natúr.

2. kép: smink, filter és annak hatásai, más fényviszonyok, előnyösebb szög- és testtartás.

Ezért nem szabad hinni az instagrammos fotómodelleknek sem, ők is csak egyszerű átlagemberek hibákkal együtt, csak megtanulták ezeket profin elrejteni.

2021. aug. 21. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!