Lányok előfordul nálatok Lábszag? hogyan kezelitek a helyzetet?
Nem vagyok lány kérdező, de erre izgulsz? Vagy komolyan kérdés?
Bazdmeg zoknimosás, lábmosás, cipőmosás stb... Megelőzésére spray vagy mittomén, elég normális zokni meg cipő is szerintem.
Edzés után.
Hazamegyek és lezuhanyzom.
Ha ez nem lehetséges pl több napos kirándulásos sátrazós túra, sziklamászás stb, akkor úgyis mindenki büdös, így nem számít/nem az én lábam a legbüdösebb. Természetesen ha van bármilyen mosdási lehetőség pl patak, akkor az, ha nincs, akkor ha tehetem (pl megállunk több órára pihenni), szellőztetem a lábam.
Nem szokták szóvá tenni, mivel természetes, ha sportolás után melegben büdös a lábam, általában ilyenkor mindenkinek az. Vagy még a "Vidd innen a büdös lábad" kontextusban tudom elképzelni ezt, de itt a büdös, csak nyomatékosítás, lehet akármilyen frissen mosott illatos, tiszta a lábam. Ha útban van, akkor "büdös". Lehet, hogy ez csak az én társaságomban van így, nem tudom.
Hogy reagálok rá? "Bocs, hogy büdös a lábam." Ennyi. De ez teljesen elfogadott, mindenki azt szokta erre válaszolni, hogy "jajj, a szag fele az enyém, ne aggódj"
Munkától nem, mert nem fizikai munkát végzek.
20/l
Mi a tökömért számítástechnika témában van ez a kérdés?!
Megérett ez a világ a pusztulásra!
1# Ha valaki kérdezi, akkor miért kell letámadni az illetőt? lehet hogy kezeli akarja dolgot hogy ne legyen szaga!
3# Számítástechnika? én úgy látom szépség és divat kérdésben van a kérdése..
Nem támadtam le, szépen kérdeztem, sőt segítettem is neki.
Első voltam.
Utálom, amikor valaki unatkozó mindenre kamut kiált, de erről a kérdésről valóban süt, hogy ez is egy rejtett fétises kérdés, a kérdező erre akarja kiverni. Más kategória már televan a savanyú esetes lábszagos kérdező kérdéseivel, gondolom, jött ide, mert itt még nem unják.
A stílusból érződik, hogy kitaláció, és a szavazás csak rátesz egy lapáttal. Ő erre izgul, a büdös női lábakra, és egy szavazás közelebb hozza a képzeletében a fétise tárgyát. Erre veri ki.
Ha tanácsot akarnék kérni, mert büdös a lábam, akkor leírnám, hogy milyen életstílust folytatok, mire gynakszom, mit próbáltam már, mennyire vált be stb és úgy kérnék további tanácsokat, tapasztalatokat szavazás nélkül. Ha ilyen problémája van valakinek, a szavazás tök irreleváns. Ebből is látszik, hogy a kérdező szándéka az élvezkedés volt. Nem is beszélve a nagybetűs Lábszagról...
Már más kérdést is láttam itt, ami perverz pasitól jött, és újabban szeretik ezt a kategóriát, mert sok itt a tinilány, akik ezt még nem látják, hogy mire megy ki.
Pl https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Megértelek, #7. Miatta undorodom ettől az amúgy eddig majdhogynem semlegesnek érzett fétistől. Lejáratja a normális embereket is az ilyen.
Mert amúgy meg tudnám érteni, hogy valakinek esztétikailag tetszik a láb vagy ilyesmi, de mindenhová bekommentelni hogy jó savanyú ecetes lábszag... Blöá
Azért szerintem próbálkozhatsz értelmes stílusban a megfelelő kategóriában kérdést feltenni, ha látszik, hogy nem ő vagy, és nem csak az élvezkedés a kérdés célja, hanem van valami érdemi kérdés, tartalom mögötte, és nem ilyen gyomorforgató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!