Mi a véleményetek a Balea termékekről ? Illetve melyik sampon éri meg a legjobban ?
Figyelt kérdés
Köszönöm ha válaszolsz 🥰 Legyen szép estéd 🥰
16/L
2021. aug. 10. 19:52
1/5 anonim válasza:
A festett hajra való balzsamot, és az egyik hajolaját használom, nekem ezek beváltak. A samponjával is kísérleteztem, de sajnos nem vált be. Ez persze nem jelenti, hogy neked is be fog válni, de elég olcsó, sokat nem veszítesz. Hallottam, hogy egyik barátnőm egy hajolaját vette meg, neki az bevált, viszont a balzsam nem, szóval ha valakinek nem vált be, én nem pontozom le.
Neked is legyen szép estéd!
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók nagyon szeretem bármelyik termékét
3/5 anonim válasza:
Teljesen jó, a med jelzésű tusfürdő vagy szintén med arctej vagy arclemosó nagyon jó választás, parfüm mentes és van bennük niacinamide, b vitaminok és stb
Sampon meg mindegyik jó balea-tól, olvasd el mi mire jó, és azt vedd ami neked kell
4/5 anonim válasza:
A DM saját márkája, a minősége korrekt szerintem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ár- érték arányban mindegyik jó, csak persze olyat vegyél, ami a te hajadnak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!