Yves rocher termékekről mi a véleményetek?
Még sosem vásároltam náluk de első ránézésre tetszik a koncepció. Főleg a haj és testápolási/higiéniai cuccok érdekelnek tőlük, sajnos az arcom nem bírja a parfümöt és az alkoholt és azt láttam, hogy ezeket tartalmazzák az arcra való kozmetikumok.
Árban egy fokkal magasabb kategória mint a drogériás cuccok de nem tudom, hogy megéri e, nem csak feleslegesen költöm a pénzem.
Iratkozz fel a hìrlevelükre, online folyamatosan 40-50% kedvezmény van a nem zöld pontosokra. És ajándék bizonyos összeg fölött.
Ha boltban vásárolnàl, akkor csinálnak neked törzsvàsàrlòi kártyát és postán kapsz majd kuponokat ugyanúgy 40-50% kedvezménnyel és rendelés mellé ajándékkal.
Ezeket ne hagyd ki, sokat jelent a kedvezmény.
A hajàpolàsi cuccok szerintem nagyon jók, érdemes kipròbàlni.
Az arcra való cuccok és a sminkek is.
A tusikat is sokan szeretik, én még azt nem próbáltam.
De nem volt még olyan termék, amiben csalódtam volna tőlük.
Nekem volt tőlük testápolóm, kézkrémem, tusfürdőm, samponom és hajolajom.
Mindegyik jó, de annyira nem ájultam el egyiktől se. Kivéve a tusfürdő illatától, az nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!