SÖTÉTHAJÚ LÁNYOK, AKIK HASZNÁLNAK SZÁRAZSAMPONT! Mi a véleményetek ezekről a termékekről? Tényleg meglátszik a hajon?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy meglátszik a hajon ha nem vigyázunk,sőt még a világos hajuaknak is vigyázni kell. Ez így van?
Ti milyet használtok? Vélemény a termékről?
2013. dec. 14. 15:19
1/3 anonim válasza:
Én most Baleásat használok, ez spray, csak akkor lesz fehér a hajam, ha közelről fújom, de akkor is simán ki tudom fésülni. Régen volt olyan hintőporszerűm, azzal jobban kellett vigyázni, tényleg alaposan kikefélni, de ha figyel az ember, nem lesz belőle gond.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem látszott meg, de ha fizetnének sem használnék újra száraz sampont :S botrányos, állandóan viszketett tőla a fejbőröm, hullott a hajam, és összeállt teljesen, látszódott rajta, hogy nincs megmosva, úgy meg nem sok értelme van... hát ez van. különbözőek vagyunk. Egy próbát megér, de csodát sztem ne várj tőle.
3/3 anonim válasza:
Én frottee-t használok, müllerben kapható. Nos, néha ha sokat fújok elég nehezen jön ki. Fésűvel és hajszárítóval is szoktam egyaránt próbálkozni. De még így is valamivel fehérebb lesz a hajam a tőnél, így csak ritkán szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!