Mit gondoltok a Dm- Balea termékekről?
A samponjaikat nagyon szeretem (sosem volt még ilyen hatásos szőkesamponom), a hajolaj egy csoda, sminklemosóból és testvajból is csak Balea-t veszek.
Az arctisztítójuk jó, de nekem az Essence uborkás gél jobban bevált, árban ugyanott van.
Az arckrémek közül egyet szerettem, ami megszűnt, a többiről nem tudok nyilatkozni.
Tavaly nyáron a szőke hajra való balzsamot használtam, hát valami fantasztikus volt! Szőkésbarna hajam van, nem azért vettem, hogy szőkébb legyek, egyszerűen megtetszett és gondoltam biztos jól ápol hiszen a szőke haj általában szárazabb. Sokkal szebb fénye volt a hajamnak, intenzívebb lett a színe, mindemellett nagyon jól ápolt, puha volt. A balzsam mellett vettem néha 1-1 kis tasakos balzsamot vagy hajkúrát, azok is mind beváltak kivétel nélkül. :)
Hajvégápolóm is volt már 2 a baleától, mindkettővel elégedett voltam, a maga módján tették a dolgukat. Viszont, ha kifogy a készletem itthon, váltani fogok szilikonmentes hajápolásra. :)
A kedvenc arckrémemet szintén a baleánál találtam meg, a nature nappali arckrém személyében. Kellően hidratál, nem zsírosítja a bőröm, nem hagy maga után zsíros érzetet, könnyen beszívódik, szóval nekem bevált.
Ezen kívül arcmaszkot próbáltam még többfélét, volt, ami nagyon bejött, volt, ami kevésbé.
A száraz bőrre való testápoló teje fantasztikus. Kicsit nehezen szívódik be, de nagyon jól hidratál. Korábban télen minden nap kenhettem magam, olyan száraz volt a bőröm, ezzel 3-4 naponta is elég. :)
Ár-érték arányban szerintem egész jó termékek, de ki kell tapasztalni, kinek mi válik be tőle. Nekem pl. a tusfürdők nem igazán váltak be, és az illatos testápolók sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!