Mi a véleményetek a dm-es Balea termékekről?
Figyelt kérdés
Látom hogy olcsóak és kíváncsi vagyok hogy ezzel szemben milyen a minőségük?2011. febr. 2. 16:40
1/14 anonim válasza:
kifejezetten jók, amiket eddig próbáltam.
2/14 anonim válasza:
Épp tegnap néztem a bőrvédő fluidját 1500 ft-ba kerül és több növényi kivonat van benne, mint a Niveában, meg Lorealokban.Én sok termékét próbáltam, nagyon jók.
3/14 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy nagyon jók én mégis csalódtam majdnem minden termékükben. Nagyon sok arckrémet, testápolót kipróbáltam. A testápolóik számomra "büdösek", nem bírom elviselni az illatukat. Az arcápolók pedig nem javítottak a bőröm állapotán. Egyedül, ami bejött nekem, az a kétfázisú sminklemosó.
4/14 anonim válasza:
olyan átlagos szerintem, én próbáltam kétfázisú szemfestéklemosót, nem rossz végülis, meg ureás arckrémet, az is olyan átlagos, nem csinált csodát a bőrömmel, de hidratálta
5/14 anonim válasza:
Szerintem jók, nekem is nagyon bevált, jó az arckrémje is, és olcsó is!
6/14 anonim válasza:
Nekem a lila hajhabjuk vált be.
7/14 anonim válasza:
A göndör és hullámos hajra való hajsprayük kifejezetten jó. A többi próbálásán még dolgozom.
8/14 anonim válasza:
a vitaminos samponjuk isteni :)
9/14 anonim válasza:
a WWF honlapján a balea család összes termékét a tiltólistán találod. MERT RÁKKELTŐ.
10/14 anonim válasza:
nem tudom, hogy rákkeltő-e, de nekem nem mindegyik vált be, de van pár jó dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!