Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Miért undorító ez a test?

Nők! Miért undorító ez a test?

Figyelt kérdés

[link]

Az előző kérdésemben többen is azt írták, hogy az...

2021. aug. 9. 20:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pl.nem jön be az izmos test,de undorítónak nem nevezném. Nálam a szétfolyt zsírdisznó talán az undorító kategória,de ez nagyon nem.
2021. aug. 9. 21:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez számomra nem az undorító kategória. Megírod a másik kérdésed linkjét?
2021. aug. 10. 00:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Közben megtaláltam az előzőeket. Mit szeretnél tudni? Hogy melyik formában vagy a legvonzóbb? Ahogy írták, mindenkinek más a vonzó.
2021. aug. 10. 03:16
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
nem undorito, de nemem mar tul izmos. sokaknak szerintem inkabb a felmeztekenul tukorben feszitos, pozolos attitud az undorito.
2021. aug. 10. 04:01
 16/22 ReGina... ***** válasza:
100%

Kövér nőként tudok csak nyilatkozni.

A meglátásom az, hogy az előző képen, ahol magadat mackosként írtad le, sem voltál undorító, sem a mostaniakon.

Teljesen rendben vagy testileg, formailag.

Félig meddig egyet kell értenem

a #14-es válaszolóval.

A stílusával nem érték egyet, ahogy megfoglamazta, viszont a mondanivaló részben igaz.

Úgy vettem észre te vágysz az elismerésre és az emberek elfogadására.

Viszont ezen az oldalon ezt nehézen fogod megtalálni, sokan direkt akár tolakodásból, akár a saját frusztrációjuk levezetése végett, de szeretnek kötekedni és bele állni a másik emberbe.

Lelkileg lehet vannak problémák nálad, hiszen ha rendben lennél önmagaddal nem érdekelne mások véleménye, ráadásul úgy, hogy te is tudod, hogy az ilyen típusú testalkat a jobbik kategóriába tartozik(ebbe bele értem mind a két képet is).

Nekem kimondottam nem ez az esetem, mint mondtam én kövér vagyok, nekem az igazán mackós/kövér srácok jönnek be.

De szemmel láthatóan, nincs semmi baj a testeddel, teljesen rendben van.

Sőt, a legtöbb barátnőmnek kifejezetten tetszene.

Ne mások megerősítését várd, hidd el magadról, hogy jó vagy.

A belső világoddal is foglalkozz kicsit és minden rendben lesz.

Egy enyhe testkép zavart vélek felfedezni, ami lehetséges, hogy abból adódóik (Csak tippiek), hogy korábban volt rajtad súly felesleg?! Most pedig próbálod a megtépázott önbizalmadat felépíteni?

Csak annyit tudok mondani, jó vagy úgy ahogy vagy. Önmagad legjobb verziója csakis te lehetsz.

21/L

2021. aug. 10. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Először azt nézném meg hogy néz ki, aki azt írta undorító.
2021. aug. 10. 10:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem undorító.Nem tudom hogy a beállás miatt-e,de valahogy a mellizom meg a bicepsz mintha fel lenne pumpálva aránytalanul kissé.Nekem amúgy bejönnek a nagyon izmos pasik
2021. aug. 10. 11:47
 19/22 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjad már, ide csomó irigy, magát nőnek kiadó idióta ír, akinek vagy sörhasa van, vagy gebe. Full jól nézel ki és rohadt irigyek rád. Amúgy én is irigy vagyok, csak én legalább nem szólom le :D
2021. aug. 10. 13:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ronda, nem is értem ki ír ilyet? 😲
2021. aug. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!