Mi a véleményed a képen látható lányról?
Nem a ruházatról, hanem a lány arcáról, külsejéről. Annak oka van, hogy a képen a kabát alatt nincs más, alapvetően az illető nem így jár-kel. :)
Köszönöm 00:13as ez nagyon kedves volt.
Azért írtam végül le a kép történetét, mert azt hittem a grimasz miatt patkányoznak az emberek, hátha páran elolvassák a kérdező kommentjeit és világos lesz előttük ennek az oka. :)
Bocs a patkányképű kifejezésért, lehet, hogy kicsit erős volt, de pl Shia Labeouf-ra is ezt szoktam mondani, attól még nem tartom csúnyának. Sőt, lányok milliói rajonganak érte. Lehet, hogy egy másik képen (más hajjal) kifejezetten szépnek találnálak.
Második voltam
00:54 egyszer szerepeltem a dunatévén egy hagyományokat bemutató műsorban népviseletben nagyjából 1 éve. Ugyan beszéltem is a műsorban, de meglepne ha ott láttál volna és emlékeznél rám. :D Talán emlékeztetlek valakire, nem tudom. :)
00:56 Neked is köszönöm szépen a kedves szavakat. Igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!