Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a képen...

Mi a véleményed a képen látható lányról?

Figyelt kérdés

Nem a ruházatról, hanem a lány arcáról, külsejéről. Annak oka van, hogy a képen a kabát alatt nincs más, alapvetően az illető nem így jár-kel. :)

[link]

2010. aug. 28. 23:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm 00:13as ez nagyon kedves volt.

Azért írtam végül le a kép történetét, mert azt hittem a grimasz miatt patkányoznak az emberek, hátha páran elolvassák a kérdező kommentjeit és világos lesz előttük ennek az oka. :)

2010. aug. 29. 00:15
 22/29 anonim ***** válasza:

Bocs a patkányképű kifejezésért, lehet, hogy kicsit erős volt, de pl Shia Labeouf-ra is ezt szoktam mondani, attól még nem tartom csúnyának. Sőt, lányok milliói rajonganak érte. Lehet, hogy egy másik képen (más hajjal) kifejezetten szépnek találnálak.

Második voltam

2010. aug. 29. 00:20
 23/29 anonim ***** válasza:
ismerős vagy a tvből..:D
2010. aug. 29. 00:54
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon szép vagy, olyan sztáros arcod van. Am ne legyen rossz kedved azért, mert nem jössz be mindenkinek. Nincs olyan ember aki mindenkinek tetszik. :) 19/L
2010. aug. 29. 00:56
 25/29 A kérdező kommentje:

00:54 egyszer szerepeltem a dunatévén egy hagyományokat bemutató műsorban népviseletben nagyjából 1 éve. Ugyan beszéltem is a műsorban, de meglepne ha ott láttál volna és emlékeznél rám. :D Talán emlékeztetlek valakire, nem tudom. :)

00:56 Neked is köszönöm szépen a kedves szavakat. Igazad van!

2010. aug. 29. 02:36
 26/29 anonim ***** válasza:
45%
00:20 te nem lehetsz a 2. mert én vagyok az és szerintem még mindig patkányképűűűűűűű
2010. aug. 29. 22:05
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
Semmi közöd a patkányhoz. Hidd el én sokat utazom a világban és sokféle embert látok ilyet is olyat is. Te igenis csinos vagy és szép! És tökvagány ez a gép. És egyáltalán ne hallgass az ilyen rosszindulatú, fogyi véleményekre mert én már tényleg sok féle embert láttam. Sose tudhatjuk ki ül a gép mögött,így könnyű ideböffenteni akármit. Ja és a pasimnak is megmutattam a képed, és szerinte is szép vagy. Szóval...
2010. aug. 30. 05:07
 28/29 anonim ***** válasza:
kép:)
2010. aug. 30. 05:08
 29/29 anonim ***** válasza:
nem szép
2010. nov. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!