Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a képen...

Mi a véleményed a képen látható lányról?

Figyelt kérdés

Nem a ruházatról, hanem a lány arcáról, külsejéről. Annak oka van, hogy a képen a kabát alatt nincs más, alapvetően az illető nem így jár-kel. :)

[link]

2010. aug. 28. 23:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

23:13as köszönöm :D

Amúgy szerintem elárulhatom, hogy én vagyok a képen és magamról csináltam önkioldós állványra rakott géppel aztán annyit csináltam vele, hogy nyomtam rá egy automata színkorrekciót. :)

A póz pedig azért ilyen, mert heccből készült a kép egy barátomnak van egy ugyan ilyen macsós, félpucér, keményfiús-grimaszos képe és azt "parodizálom". :DD

2010. aug. 28. 23:20
 12/29 anonim ***** válasza:

"Azt magyarázd már el, hogy ezen mi a pózolós h*lye p*csa.

" Hát pl az, hogy kivan a fél melle, és úgy felkapja a vizet, annak ellenére, hogy nem neki van igaza :P

2010. aug. 28. 23:21
 13/29 anonim ***** válasza:
Azt, hogy még fiatal és mennyen inkább aludni!
2010. aug. 28. 23:21
 14/29 anonim ***** válasza:
sztem szép vagy,
2010. aug. 28. 23:38
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
az egyik szemed kisebb mint a másik, és a fogaid olyan élesek mintha ragadozó lennél vagy vmi szörnyike:D a fejformád is furcsa.. de azt nem lehet mondani hogy csúnya vagy:)
2010. aug. 28. 23:53
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem patkány feje van és kissé olyan,mintha ökölbe szórult volna:D Nálam valahogy nem itt kezdődik a szépség.

Ízlések és pofonok.

2010. aug. 28. 23:53
 17/29 A kérdező kommentje:

Elég lesújtóak a vélemények. :(

Sose tartottam magam valami nagy szépségnek de azért ennyire rossz általános véleményre nem számítottam. :'(

Szerencsére szemtől szembe még senki nem patkányképűzött le, szerintem sírva fakadnék. :(

2010. aug. 28. 23:59
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért ez te vagy?

Csak a képet néztem a válaszokat nem,nem gondoltam volna,hogy te vagy,mert akkor nem írok ilyen választ,bár ettől a véleményem nem változott,viszont akkor maradjunk annyiban,hogy számomra nem vagy szép,de más szerint bizonyára IGEN.

2010. aug. 29. 00:09
 19/29 anonim ***** válasza:

Egyszerűen rossz az arc kifejezeséd a képen.A szád megvetésre görbül,a szemeid totál kifejezéstelenek,a kezed meg bizonytalanul babrál.Egyértelmű pózörködés.

Más képeken,lehet aranyosabb lennél.

2010. aug. 29. 00:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Látod ezért nem tanácsos ide feltenni magadról képet, mert valaki úgyis lesz, aki kicikiz, és sérülhet az önbizalmad. Hiszen itt az arca vállalása nélkül lehet mindenki bunkó. Ne izgulj, nincs semmi baj veled, és nincsen patkány képed.
2010. aug. 29. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!