Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Poórné...

Mi a véleményetek Poórné Tündéről?

Figyelt kérdés
Aki volt már nála fül piercinget szúratni el tudná mondani, hogy milyen volt?

2021. júl. 22. 21:24
 1/6 ReGina... ***** válasza:
100%

Én nem voltam nála de követem őt.

Szóval jönnének a pozitívumok akiket én látok:

1. Nagyon kedves, türelmes.

2. Az utókezelést szépen elmagyarázza, sok videot is fordít a témára.

Negatívum:

1. Nem lövünk semmit, és ő ezt profi létére sokszor megteszi, hiába speciális készülékkel, akkor sem.

2 sokszor nem jó tanácsokat ad.

Pl.nem is olyan rég volt fent egy sztorija ahol azt mondta, hogy friss piercingek lehet vízbe menni. Na ezzel nincs is gond, de ő nem hívta fel a figyelmemet arra, hogy klóros medencébe, nyílt tó vízbe nagyon nem ajánlott, mert fertőzést lehet kapni. Ő úgy mondta idézem ""

2021. júl. 22. 22:23
 2/6 ReGina... ***** válasza:
92%

Folytatom. Mert véletlenül elküldtem.

Idézem"a napsütés és a víz az ami legjobban gyógyítja a piercinget". Ez igy ebben a formában nagyon félrevezető.

Nagyon felkapott lett mostanában, viszont sok mindennel nem érték vele egyett.

És nem csak én ha kicsit utánna nézel a hivatalos APP (Association of Professional Piercers) közösségben, egyértelműen sok ütköző pont van az ő munkája és a professzionális között.

2021. júl. 22. 22:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 23. 05:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy profi nem lövi a piercingeket, főleg nem porcba. Bármilyen szuper eszköze is van, a lövés hátrányait nem tudja elkerülni.

Az ékszer szára vastagabb és más alakú, mint a tű. Míg a szúrásnál a piercer érzi, látja hogy hol halad a tű, és van lehetősége korrigálni, a lövésnél ilyen nincs. Ezért kevésbé irányítható pontosan az ékszer helye és szöge. Ami a legfontosabb, hogy a lövés nagyobb, nehezebben gyógyuló sérülést okoz, főleg a porcokban.

Ráadásul a belövő pisztoly nehezebben fertőtleníthető, mint a szúráshoz használt eszközök.

Biztos, hogy a saját területén nagy tapasztalata van, de én nem mennék olyan piercerhez, aki mindezek ellenére lövi a piercingeket.

2021. júl. 23. 07:00
 5/6 anonim válasza:
91%
Ha jól tudom már nem minden piercinget lő, szokott szúrni is. Én 2. fülbevalót lövettem nála, kedves volt, gyorsan meglett, hamar begyógyult, szóval az teljesen pozitív tapasztalat. Viszont nekem se szimpatikus, hogy porcba szokott lőni. Vannak porcban pc-im, azokat nem akartam nála csináltatni, rendesen piercerrel szúrattam őket. Szerintem porcba ne nála csináltass piercinget.
2021. júl. 26. 11:26
 6/6 anonim válasza:
Minősíthetetlenül bunkó és lekezelő stílusa van, senkinek nem ajánlom. A videóiban tapasztalható bűbáj stílus csak a videó idejéig tart. Nem csak saját tapasztalat, hanem egészen közeli ismerőseim is erről számoltak be.
2023. dec. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!